آموزش HEO

9 / 10
از 5 کاربر

HEO مفهوم جدیدی ست که در طراحی سایت این روز ها درباره آن گفته می شود. مفهومی که از تجربه ی طراحان سایت و متخصصان روان شناسی وارد تخصص طراحی سایت شده است. از شما دعوت می کنم لطفا مقالات این بخش را مطالعه نمایید، تا آگاهی و اطلاعات خوبی نسبت به این موضوع به دست آورید.

ابتدا باید به این پرسش پاسخ دهیم : HEO چیست؟

در ادامه به معرفی بیشتر HEO و نکات مربوط به آن می پردازیم. برای آشنایی بهتر از هر موضوعی باید تاریخچه آن را مطالعه کنیم.  در این مقاله به این پرسش شما نیز پاسخ دادیم، تا آشنایی بهتری با به وجود آمدن این مفهوم پیدا نمایید. لطفا بر روی سوال زیر کلیک نمایید و آن را مطالعه نمایید.

تاریخچه HEO چیست؟

برای داشتن HEO  بهتر و بهینه سازی گرافیکی سایت برای جذب مخاطبان نکاتی را باید رعایت کنیم، در این مقاله به تشریح نکات مهم و اصلی برای این موضوع پرداخته ایم، شما می توانیم با کلیک بر روی هر کدام از موارد، توضیحات کامل مربوط به آن را مطالعه نمایید.

نکاتی موثر در HEO عبارتند از:

  1. طول عناصر صفحه
  2. خلاصه مطالب
  3. انتخاب فونت ها
  4. انتخاب رنگ ها
  5. چیدمان صفحه و صفحه آرایی
  6. انتخاب هدر مناسب
  7. درج تاریخ برای اخبار و مطالب

و در بخش آخر به سوالات ذیل پاسخ می دهیم، لطفا مطالعه نمایید:

HEO چیست؟

HEO مفهوم جدید و تجربی می باشد که بر پایه و اساس علم روانشناسی، وارد علم طراحی سایت شده است.

اگر توجه کرده باشید، هر انسان و خود ما در نگاه اول به هر شی، عکس، مطلب، حتی انسان ها و تمام اجسام، ابتدا به قسمت خاصی از آن توجه می نماییم. با توجه به این شناخت از نگاه انسان، متخصصان و روان شناسان به طراحان سایت ها توصیه کردند که به این نقاط توجه خاصی نمایند، و در طراحی وب سایت خود از این نقاط بهره بیشتری ببرند.

البته در بسیاری از موارد انسان های با دقت و طراحان با دقت از این نقاط در طراحی خود استفاده می نمودند. چون با توجه به دید خود از این مناطق برای مطالب پر بازدید خود استفاده می نمودند.

HEO چیست

اما در این مقاله می خواهیم به طور دقیق تر و علمی تر این مناطق را به شما معرفی کنیم.

 البته مفهوم HEO مفهوم کلی تر از پرداختن به این نقاط است، و فقط بخشی از آن، توجه به نقاط کلیدی در طراحی سایت می باشد.

مفهوم HEO مفهومی جدا از SEO می باشد. و به تمام نکات نمایشی سایت برای بازدید کنندگان می پردازد. نکاتی از قبیل چیدمان صفحه، رنگ ها، فونت ها و... که در ادامه با تک تک این نکات آشنا می شویم.

ما به جز جذب بازدید کنندگان زیاد برای وب سایت خود، باید به این نکته توجه داشته باشیم که نحوه ی نمایش ما برای آنها خسته کننده نباشد. باید کاربری که وارد وب سایت ما می شود، با توجه به رنگ و فونت و قالب و چیدمان صفحه ما دچار سر در گمی برای بازدید نشود.

باید بتواند به راحتی مطالب را مطالعه نماید، بدون آنکه چشم هایش خسته شود.

باید بتواند مطالب مورد نظر خود را در دسته بندی خاص آن مطلب مشاهده نماید.

باید قابلیت این را داشته باشد که خلاصه ای از مطالب هر پست را، قبل از باز کردن آن مطلب، مشاهده نماید، تا در صورت نیاز، اقدام به مطالعه کامل آن نماید.

اینها نکاتی ست که باید در طراحی سایت خود رعایت نماییم، تا به جز سئو خوب دارای HEO خوب و نمایش خوب اطلاعات برای بازدید کنندگان باشیم. اگر شما علاقه مند به طراحی سایت هستید و یا از سایت و وبلاگی پشتیبانی می نمایید و یا آن را مدیریت می نمایید، سفارش می نمایم مقالات مربوط به سئو و HEO  را مطالعه نمایید، تا در بهینه سازی سایت خود بتوانید آن را اعمال نمایید.

امروزه شرکت های زیادی طراحی سایت را انجام می دهند، اما فقط تعداد انگشت شماری از آنها به تمام این موارد و اصول طراحی سایت و بهینه سازی سایت ، دقت می نمایند. پس بهتر است برای طراحی سایت به سراغ این شرکت ها برویم.

در کشور عزیزمان ایران شرکت طراحی سایت مبنا با توجه به تمام این اصول و داشتن طراحان سایت با تجربه، در زمینه طراحی سایت و بهینه سازی سایت فعالیت می نماید، که می توانید از طریق آدرس سایت این شرکت sitedesign-co.com ، نمونه های طراحی سایت و سایت های بهینه سازی شده ی آنها را مشاهده نمایید، تا با نوع فعالیت آنها آشنا شوید. 

تاریخچه HEO چیست؟

با افزایش و تعدد قالب های گرافیکی در طراحی سایت ، و سوال زیاد مشتریان و بازدید کنندگان و مدیران سایت که کدام قالب گرافیکی برای سایت ما بهتر می باشد، این سوال برای طراحان سایت به وجود آمد که:

 دلیل جذب یک قالب گرافیکی سایت برای مخاطب چیست؟

HEO چیست

طراحان سایت و متخصصان به سراغ این امر رفتن و با مشاوره با روانشناسان و کارشناسان علم طراحی، نکاتی را برای جذب مخاطبان به طراحی سایت خود پیدا کردند؛ این نکات امروزه مفهوم به نام HEO پیدا کرده است، که مخفف کلامات Human Experience Optimization می باشد و معنای لغوی آن " بهینه سازی تجربه کاربری " و در معنای لفظ برای طراحان سایت و بازدید کنندگان به معنای " تجربه بهینه سازی چیدمان سایت"  می باشد.

امروزه در ایران بسیاری از طراحان سایت به این نکته توجه ندارند که چیدمان صفحه و رنگ و فونت قلم ها نیز می تواند در سئو سایت آنها موثر باشد و باعث جذب بیشتر مخاطبان و ماندگاری آنها در سایت هایشان شود. امری که امروزه بسیاری از طراحان سایت های خارجی آن را رعایت می نمایند، اما تعداد اندکی از شرکت طراحی سایت داخلی از جمله شرکت طراحی سایت طرح و پردازش مبنا در کشورمان این اصول و قواعد را رعایت می نمایند و به بهینه سازی طرح و قالب سایت ( یا HEO) در کنار بهینه سازی سایت یا سئو سایت مشتریان خود اهمیت می دهند.

مفهوم HEO روز به روز در کنار مفهوم سئو افزایش یافت و امروزه به عنوان یکی از اصول طراحی سایت در جهان شناخته می شود؛ که باید بیشتر توسط طراح گرافیکی وب سایت مورد توجه قرار گیرد و در مرحله بعد توسط طراح سایت، که سایتی با جذب مخاطب نسبت به نگارش مطالب خود داشته باشیم.

دلیل جذب یک قالب گرافیکی سایت برای مخاطب چیست؟

جواب این پرسش یک مفهوم می باشد " HEO " . البته HEO باید در کنار تمام موارد سئو رعایت شود تا طراحی سایت و قالب ما باعث جذب مخاطبان شود. میتوانید با خواندن کامل مقالات آموزش سئو و آموزش HEO  و پرسش HEO چیست ، و با کلیک بر روی نام این دو واژه، شناخت کاملی پیدا نمایید.

طراحان سایت امروزه با کار کردن بر روی HEO سایت خود، در کنار سئو ، به جذب و ماندگاری مخاطبان و بازدید کنندگان، در سایت خود، توجه می نمایند.

HEO مفهومی ست که برای جذب مخاطبان نسبت به گرافیک سایت ایجاد شد، و با توجه به سلیقه های مخاطبان و تاثیرات رنگ ها و تصاویر بر روی آنها و نوع و زاویه  دید آنها نسبت به صفحه، تعریف شده است.

که در ادامه مقالات با آنها آشنا خواهیم شد و با رعایت این نکات در طراحی سایت خود می توانیم تاثیر زیادی بر روی مخاطبان و کاربران بگذاریم، و آنها را نسبت به مطالعه و بازدید از مطالب و پست های خود ترغیب نماییم.

نکات موثر در HEO سایت چیست؟

ما می توانیم نکات زیادی را در طراحی سایت خود رعایت نمایم که در HEO  سایت ما تاثیر گذار باشد و باعث جذب مخاطب نسبت به مطالب ما شود. اما چند نکته اصلی و کلیدی وجود دارد، که تاثیر زیادی در جذب کاربران و مخاطبان نسبت به طراحی سایت و وب سایت ما  می شود.

که در ادامه به طور کامل با این نکات آشنا خواهیم شد.

این نکات عبارت اند از:

  1. طول عناصر صفحه
  2. خلاصه مطالب
  3. انتخاب فونت ها
  4. انتخاب رنگ ها
  5. چیدمان صفحه و صفحه آرایی
  6. انتخاب هدر مناسب
  7. درج تاریخ برای اخبار و مطالب

شما می توانید با انتخاب هر کدام از موارد بالا و کلیک بر روی آنها، به طور کامل توضیحات مربوط به آنها را در وب سایت شرکت طراحی سایت مبنا مطالعه نمایید.

تعریف طول عناصر صفحه در HEO چیست؟

عناصر و اجزای وب سایت ما باید دارای طول و عرض و اندازه مناسب باشند. به این معناست که عناصر صفحه مانند بنر سایت یا هدر سایت، اندازه محل قرار گیری منو های سایت، اندازه قرار گیری محل تبلیغات سایت، و تمام این عناصر باید از اندازه ی مطلوبی برخودار باشند.

این اندازه مطلوب هم باید با توجه به استاندارد های طراحی سایت باشد و هم باید مطلوب از نظر و دیدگاه کاربران باشد. ما نباید از هدر با ارتفاع زیاد استفاده نماییم، چون مهمترین بخش صفحه ی ما، که قسمت بالایی سایت ما می باشد، با این کار هدر رفته و مخصوص هدر می شود. پس بهتر است اندازه ای در حدود یک / هفتم از نمای ابتدایی نمای سایت را به آن اختصاص دهیم.

و مثلا برای قرار دادن بنر ها و تبلیغات، جدول یا لایه ای در کنار سایت که بهتر است فقط در سمت چپ سایت باشد، به آن اختصاص دهیم که بیشتر از یک / هفتم از عرض وب سایت ما را اشغال نکند.

همچنین یکی از مهمترین عناصری که باید اندازه آن را مهم در نظر بگیریم، محل قرار گیری پست ها و اندازه ی تعریف شده برای هر پست می باشد، که اندازه ای این بخش نباید آن مقدار زیاد باشد که تمام مطالب پست در آن نمایش داده شود و نباید آن مقدار کم باشد که خلاصه ی مطلب پست که در حدود دو خط می باشد، در آن جا نشود.

تمام این موارد را می توانید در طراحی سایت های نمونه شرکت طراحی سایت طرح و پردازش مبنا با کلیک بر روی نمونه سایت های طراحی شده ، مشاهده نمایید.

تعریف خلاصه مطالب در HEO چیست؟

حتما تا به امروز به سایت هایی مراجعه کرده ایید که فقط مطالب و اخبار وب سایت خود را به صورت یک تیتر مختصر قرار داده اند. در این موارد اغلب دچار سر در گرمی و خستگی در مطالعه تعداد زیادی تیتر شده اید. مثلا فرض کنید که یک روزنامه خریداری می نمایید و از ابتدا تا انتهای آن فقط تیتر مشاهده می نمایید! قطعا کمترین اتفاقی که برای شما بیفتد، خستگی چشم های شما می باشد!

HEO چیست

مسلما بهتر است برای هر خبر و مطلبی که در سایت قرار می دهیم، در ادامه و پایین هر پست، خلاصه و توضیح مختصری از آن را قرار دهیم. حتی بهتر است برای ارتباط بهتر و بصری کاربر با مطلب ما، یک عکس کوچیک که مربوط به پست ما می باشد، در کنار آن قرار دهیم.

این نکته می تواند کمک بزرگی به ما در جذب مخاطب به مطالب و اخبار و پست هایمان کند.

پس سعی کنیم برای داشتن HEO بهتر و نمایش بهتر مطالب سایت برای کاربران و همچنین رعایت اصول طراحی سایت و بهینه سازی سایت ، در طراحی سایت خود حتما این مورد را رعایت نماییم.

 تعریف انتخاب فونت ها در HEO چیست؟

در علم طراحی سایت در وهله اول ارتباط برقرار کردن ما و ارائه اطلاعات ما به کاربران و مخاطبان، متن ها می باشند. متن ها و البته در کنار آنها تصاویر مهمترین ابزار انتقال اطلاعات به کاربران از طریق صفحات اینترنت می باشند. پس بهتر است در انتخاب نوع قلم و رنگ آنها بسیار دقت نماییم. حتی در زمینه ایی که قرار است یک متن بر روی آن قرار بگیرد، باید به رنگ زمینه نیز توجه نماییم؛ مثلا اگر دقت کرده باشید خواندن هر متن بر روی زمینه قرمز رنگ خیلی سریع باعث خستگی چشم و حتی درد گرفتن چشم ها خواهد شد، حتی خواندن متنی با قلم سفید بر روی زمینه سیاه می تواند خیلی زود، چشم های مخاطب را خسته نماید. مثل عکس هایی زیر که می بینید انتخاب رنگ قلم و زمینه نامناسب برای آن باعث زدگی مخاطب از خواندن ادامه مطالب خواهد شد.

HEO چیست

برای داشتن HEO بهتر در نوشتن مطالب و اخبار و مقالات و... به شما دوستان و طراحان سایت و مدیران سایت، سفارش اکید دارم که از رنگ قلم مشکی استفاده نمایید

. زمینه ای هم انتخاب نمایید که باعث آزار چشمان مخاطبان نشود. مثلا زمینه هایی با رنگ خاکستری و طوسی روشن بسیار مناسب برای این منظور می باشند. نمونه ایی از این نوع نگارش را در مقالات این سایت و عکس زیر مشاهده می نمایید.

HEO چیست

البته ما می توانیم از رنگ های جذاب و روشن و اصطلاحا چشم خیره کن در متن های مطالبی که می خواهیم مورد توجه قرار بگیرند و البته متنی طولانی ندارند استفاده نماییم. مثلا در بنر های تبلیغاتی، هدر سایت و مطالب برگزیده که قرار است نظر کاربران بیشتر به آنها جلب شود.

البته رعایت همه این موارد در کنار هم در طراحی سایت نیاز به تجربه زیاد در این زمینه دارد، که شما بعد از چندین طراحی سایت و مطالعه مقالات در این زمینه، به تمام این هنر های جذب مخاطب خواهید رسید.

نکته آخری که درباره متن ها در اینجا باید عنوان شود، تا HEO بهتری داشته باشیم، انتخاب نوع قلم و فونت متن می باشد.

برای بهینه سازی سایت و همچنین ارتباط بهتر کاربران با نوع قلم و فونت متن شما، بهتر است از فونت های رایج در اینترنت، که برای مرورگر های اینترنتی نیز تعریف شده اند و دچار بهم ریختگی در نمایش توسط آنها نمی شوند، استفاده نمایم. از جمله این فونت ها Arial می باشد، که بسیاری از وب سایت ها از این فونت در نگارش خود استفاده می نمایند.

تعریف انتخاب رنگ ها در HEO چیست؟

یکی از مسائل مهم که در HEO سایت ما و جذب مخاطب تاثیر دارد، انتخاب رنگ برای عناصر و بخش های مختلف وب سایت مان می باشد. در طراحی سایت خود باید دقت داشته باشیم که رنگ هایی که در کنار هم جلوه ایی بهتری دارند را در کنر هم به کار ببریم.

مهمترین رنگ و نمایی گرافیکی که در نظر کلی از یک سایت دیده خواهد شد، رنگ زمینه یا backround می باشد، معمولا بهتر است از رنگ ها و تصاویری که دارای رنگ های آرامش بخش می باشند در این قسمت استفاده نماییم.

البته با توجه به زمینه ایی که برای آن طراحی سایت می نماییم، می توانیم با توجه به آن شرکت و حتی نام آن رنگ برای سایت انتخاب نماییم. مثلا شرکتی که نام لیمو را برای نام خود انتخاب کرده است، می تواند از رنگ زرد و لیمویی در بخش عمده سایت خود استفاده نماید.

نکته مهم دیگر انتخاب رنگ قلم هاست که در بخش انتخاب فونت ها در HEO توضیحات کامل درباره آن داده ایم، لطفا مطالعه نمایید.

در نظر داشته باشید در آخر تمام رنگ های استفاده شده ما در طراحی سایت ، همگی باید با هم دارای هارمونی باشند و در اصطلاح  رایج "ست" باشند، حتی این "ست" می تواند "ست" متضاد نیز باشد. زیرا اینکار باعث دلنشین تر شد سایت در نمای کلی خواهد شد. سفارش می کنم قبل از شروع به طراحی سایت ، نمونه های طراحی سایت را مشاهده نمایید و از انتخاب رنگ های متناظر با هم در طراحی خود استفاده نمایید.

چیدمان صفحه در HEO چیست؟

در مبحث HEO سایت ها، یکی دیگر از نکات مهم در بهبود آن، و جذب نظر کاربران و مخاطبان، بحث چیدمان صفحه و یا همان صفحه آرایی می باشد.

متخصصان و روانشناسان بر این عقیده اند که بسیاری از مردم در نمای اولیه وب سایت هایی که زبان آنها لاتین و سبک نوشتن آنها از چپ به راست می باشد، تصویر اولیه و فکوس اولیه آنها به صورت حرف F انگلیسی می باشد.

و در وب سایت هایی که زبان نوشتاری آنها فارسی و عربی می باشد و سبک نوشتاری آنها از راس به چپ می باشد، نمای اولیه و فکوس اولیه آنها به صورت F برعکس می باشد. که این تمرکز نگاه را در عکس پایین مشاهده می نمایید.

HEO چیست

در طراحی سایت امروزه از این مناطق برای قرار دادن مطالب برگزیده و مهم سایت استفاده می نمایند. باید دقت داشته باشیم این نمای اولیه نیز می تواند تاثیر زیادی در جذب مخاطبان داشته باشد. پس دقت نماییم که حتما در این مناطق از عکس ها، رنگ ها و نوشته های با کیفیت و تاثیر گذار استفاده نمایید تا HEO سایت بهتری در طراحی سایت خود داشته باشیم.

معمولا بخش اصلی سایت ها که قرار است پست ها و اخبار و مطالب ما در آن درج شود بهتر است در سمت راست سایتمان قرار داده شود، و می توانیم با قرار دادن لایه و جدولی در حاشیه سمت چپ، برای سایر قسمت های سایت خود استفاده نماییم، از جمله بنر ها، لینک ها، ورد کاربران و سایر ماژول های که قرار است در سایت استفاده نماییم.

نکته مهمی که باید به آن اشاره نمایم در این بخش این می باشد که، در چیدمان صفحه نخست خود باید تا جایی که می توانیم از شلوغ کردن آن خود داری نماییم و با استفاده از قرار دادن منو های جذاب و اسلاید شو های جذاب، کاربران را به بخش ها و صفحات دیگر وب سایت خود راهنمایی کنیم.

در طراحی سایت خود ما می توانیم با چیدمان مناسب حتی از هدر رفتن فضا ها جلوگیری نماییم.

اینها بخشی از تجربیات چند ساله ما در طراحی سایت بود؛ لطفا تجربیات و نظرات خود را در این زمینه با ما از طریق نظرات پایین صفحه به اشتراک بگذارید. 

تعریف انتخاب هدر مناسب در  HEO چیست؟

نکته بعدی که برای HEO بهتر در این مقاله به آن اشاره می نمایم، انتخاب هدر و بنر ابتدایی مناسب برای سایت می باشد. این تناسب برای HEO سایت ما بسیار تاثیر گذار خواهد بود. هماگونه که در مقالات HEO چیست؟ و طول عناصر صفحه در HEO،  به آن اشاره کردیم، هدر سایت نباید بخش گسترده ایی از صفحه را اشغال نماید.

در نمای ابتدایی سایت اگر هدر بخش زیادی را به خود اختصاص دهد، باعث هدر رفت مناطق کلیدی بالای صفحه، در وب سایت ما خواهد شد، پس در طراحی سایت به این مسئله توجه ویژه نماییم.

پس بهتر است اندازه ای مناسب برای آن در نظر بگیریم، اندازه ای در حدود یک / هفتم  نمای اولیه سایت، تا بتوانیم  از سایر فضای بالای سایت از آن استفاده نماییم.

ما می توانیم با مراجعه به نمونه پروژه های طراحی سایت و مشاهده آنها، به صورت تجربی با این مقیاس آشنا شویم.

همچنین در طراحی سایت خود در انتخاب رنگ های مناسب برای هدر، در جلب نظر و جذب مخاطب به تماشای آن دقت نماییم.

همچنین ما در هدر خود که یکی از نقاط مورد توجه در نظر و دید کاربران می باشد، باید از مطالب و موارد مهم خود که قصد داریم کاربران به آنها مراجعه نمایند، استفاده نماییم و صرفا از هدر سایت برای نمایش یک اسم استفاده ننماییم، زیرا باعث هدر رفتن این نقطه کلیدی و طلایی مورد توجه دید کاربران و از خدشه دار شدن مفهوم بهینه سازی سایت ها خواهد شد.

تفاوت SEO و HEO چیست؟

همانگونه که در بخش HEO چیست به معرفی  و تعریف HEO  پرداختیم، HEO  عبارت است از مفهومی که امروزه در علم طراحی سایت معرفی شده و به نکات نمایشی سایت برای کاربران و جذب نگاه آنها به سایت می پردازد.

در حالی که سئو مربوط به محتوا و ارتباط محتوا مطالب سایت با هم و بهینه سازی سایت از لحاظ ساختار مطالب می پردازد.

البته در صورت رعایت هر دو مفهوم SEO  و HEO  در کنار هم  در مراحل  طراحی سایت ، ما می توانیم به بهینه سازی سایت دست پیدا کنیم، که نکته ی رقابتی بین شرکت ها در تجارت الکترونیک می باشد.

HEO و SEO چیست

رابطه SEO و HEO چیست؟

رابطه میان سئو و HEO در هدف مشترک این دو مفهوم می باشد.

هدف از ایجاد این دو مفهوم، در طراحی سایت ، بهینه سازی سایت بوده است. مفاهیمی که با گسترش استفاده از اینترنت و وب سایت ها برای بهبود کیفیت آنها در نظر مخاطبان و البته موتورهای جست و جو، در بین طراحان سایتو متخصصان فناوری اطلاعات افزایش پیدا کرد.

در طراحی سایت بحث رقابت بین وب سایت ها و قرار گیری آنها در رتبه های بالای موتور های جست و جو و همچنین جذب تعداد مخاطب بیشتر، متخصصان فناوری اطلاعات را به این فکر انداخت که در بهینه سازی سایت  خود تلاش کنند و وب سایت های خود را به شکلی در آوردن که باعث جذب نظر مخاطبان شود، همچنین برای آنها حاوی مطالب مفید و جذاب و راحتی کار و جست و جوی مطالب در وب سایت شان شود.

تمام این مطالب را در بهینه سازی سایت می توانید مطالعه نمایید و برای آشنایی با این مفاهیم می توانید مقالات سایت را مطالعه نمایید.

HEO و SEO چیست

آیا درج تاریخ در HEO موثر است؟

شاید به این نکته در مراجعه به وب سایت ها برخورد کرده اید، که به سایتی مراجعه نمایید و نیاز داشته باشید که تاریخ درج مطلبی را بدانید، و بدانید که در چه روز و ساعتی این پست یا خبر، درج و نگارش شده، که البته بعضی از این وب سایت ها دارای تاریخ درج مطلب بودند و برخی دیگر این تاریخ را نداشتند. مسلما در صورت نداشتن تاریخ و زمان درج پست، چون نتیجه مورد نظر برای شما مطلوب نبوده است، ساده از آن وب سایت گذشته اید.

بیشترین کارایی که درج تاریخ در وب سایت ها دارد، در وب سایت های خبری می باشد، که نکته مهمی برای جذب و جلب نظر مخاطبان آنها می باشد.

پس سعی کنید برای داشتن HEO  بهتر، در اینگونه سایت ها حتما از درج تاریخ استفاده نماییم.

البته در تمام سایت ها درج تاریخ، و زمان برای پست ها و اخبار، نکته موثر برای HEO سایت می باشد. البته می توان در تعداد خاصی از مطالب سایت نیز از آنها استفاده نکرد.

مزیت دیگری که درج تاریخ برای مطالب و اخبار قرار گرفته در سایت دارد، این می باشد که نشان می دهد آخرین بار در چه تاریخی مطالب سایت ما بروزرسانی شده است، و نشان می دهد که سایت ما فعالیت خود را هر روز انجام می دهد. در طراحی سایت و بهینه سازی سایت این مزیت می تواند نکته موثری برای جذب مخاطبان به مطالب وب سایت ما باشد.

کاربرد Eye Tracking  در طراحی سایت

Eye Tracking به معنای دنبال کردن حرکات چشم انسان درهنگام تماشا و یا مطالعه است. از طریق این تکنیک می توان متوجه شد که کاربردر چه زمانی نگاه کردن را آغاز می کند و به کجا نگاه میکند؟ مکان بعدی که برای نگاه کردن انتخاب میکند کجاست؟ و چه زمانی پلک میزند؟ کدام قسمت از طراحی سایت بیشتر نظرش را جلب کرده است؟

Administrator\files\UploadFile\eye-tracking-transactional.gif

بیشترین کارایی eye tracking در طراحی سایت یافتن جایگاه مناسب برای قراردهی تبلیغات است. کارایی دیگر این امکان درک بیشتر کاربران یک سایت و رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت است اما این آمار نمی تواند خیلی دقیق باشد چه بسا بسیاری افراد ازنظر بینایی متفاوتند و برخی در بینایی خود ضعف دارند و به طور ناخود آگاه نظرشان به سمت نوشته های تیره و درشت جلب می شود.

به وسیله ی یک دوربین وب کم  که بر روی صفحه نمایش نصب شده و با استفاده از یک نرم افزار پردازنده تصویر حرکات چشم را را دنبال می کنند. با بررسی همزمان حرکات چشم و حرکات موس در صفحه و سایر شرایط می توانند تعیین کنند که حرکت چشم در صفحه چگونه بوده است.

امروزه نرم افزار ها و ابزار های زیادی تولید شده اند که میتوانند این اطلاعات را به شما ارئه دهند.

ارسال نظر و نظرات ثبت شده
ندا : انتقاد
6 4
با سلام مقالات خوب و پرمحتوایی دارید اما قطعه قطعه بودن محتوا و صفحه صفحه بودن مطالب باعث کلافگی کاربر و صرف نظر از مشاهده همه محتوای موجود در مورد یک موضوع می شود. موفق باشین
مدیریت : پاسخ
10 6
با سپاس از انتقاد شما اما دلیل از این کار ایجاد فهرست مناسب برای هر دسته در کنار مطالب می باشد که برای دسترسی سریع به سوال و مقاله مورد نظر بسیار مناسب تر می باشد. تنها نکته منفی این فهرست این می باشد که کار را برای کسانی که قصد دارند تمامی مطالب یک موضوع را سریع و یکجا کپی کنند سخت شده است که یکی دیگر از اهداف بخش بخش شدن مقالات نیز، همین بوده است. ضمنا با اینکار ترغیب به کلیک در سایت نیز باعث خواهد شد.
آموزش سئو مقدماتی
مقاله تاثیر سرعت بارگزاری وب پیج در سئو
مقاله افزایش سرعت وب سایت
مقاله نکات آموزش سئو
مقاله نحوه ثبت سایت در موتورهای جستجو
مقاله پیج رنک گوگل (Google PageRank) چیست؟
مقاله روش آشنا کردن مشتری با سئو
مقاله تکنیک های آسان و بدون هزینه سئو
مقاله چگونه در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشیم
مقاله لیست سیاه موتورهای جستجوگر
مقاله دلایل مهم بودن بهینه سازی سایت
مقاله بهینه سازی تصاویر در طراحی سایت
مقاله راه های افزایش رتبه Author Rank
مقاله آیا ترافیک وب سایت در موفقیت وب سایت موثر است؟
مقاله اشتباهات رایج در بهینه سازی وب سایت
مقاله سرانجام پیج رنک گوگل
مقاله نگاه گوگل به تعداد صفحات سایت
مقاله "واکنش دستی" در گوگل وبمستر چیست؟
مقاله تاثیر محتوای تکراری بر سئو
مقاله چه لینک هایی از نظر گوگل غیر واقعی هستند؟
مقاله عدم دسترسی گوگل به سایت
مقاله الکسا، سئو و تولبار اختصاصی
مقاله حدود یکسال گذشت؛ تولبار پیج رنک به کجا رسید؟
مقاله کدام را انتخاب کنیم: سئو یا طراحی و بهینه سازی؟
مقاله نحوۀ جلوگیری از کپی تصاویر و مطالب سایت
مقاله انقلاب شبکه های اجتماعی
مقاله مراحل انتخاب کلمات کلیدی
مقاله چرا تنها داشتن گفتگوی مستقیم در سایتها کافی نیست؟
مقاله چرا وجود وبلاگ برای سایت مفید است؟
مقاله وبلاگ با بلاگفا فرق می کند
مقاله چگونه سایت خود را پر بازدید کنیم؟
مقاله چگونه بر چالش های پیش رو در وبلاگ نویسی غلبه کنیم؟
مقاله چرا باید صفحه اول گوگل باشیم؟
مقاله توجه گوگل به محتوای تازه
مقاله نکاتی برای سئوی صفحات بی پایان
مقاله روند تغییرات سئو در سال 2015
مقاله چگونه متوجه شویم چه کسی برای اولین بار مقاله ای را در اینترنت منتشر کرده است و کدام منبع اصلیست؟
مقاله تغییر در جایگاه رتبه در نتایج جستجوی گوگل
مقاله استفاده از https باعث بهبود رنکینگ سایت می شود
مقاله بهینه سازی سایت های چند زبانه
مقاله هاست ایران بهتر است یا هاست خارج از ایران؟
مقاله پاپ آپ چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟
مقاله آیا هر چه میزان بازدیدکننده از سایت بیشتر باشد گوگل رتبه ی بالاتری به سایت میدهد؟
مقاله چه کلمات کلیدی نیاز به سئو ندارند؟
مقاله تاثیر قدمت دامنه بر نتایج جستجو
مقاله Bold کردن کلمات کلیدی و تاثیر آن بر سئو
مقاله چگونه تگ گذاری کنیم؟
مقاله کلمات کلیدی و تاثیر آن سئو
مقاله چند سایت پربازدید که میتوانیم از آن ها بک لینک رایگان بگیریم
مقاله سئو داخلی سایت یا On Page Seo
مقاله راه های بهبود رتبه بندی سایت (Rank) در موتور جستجوی گوگل
مقاله اصطلاحات سئو
مقاله تاثیر وایبر بر بازاریابی و سئو
مقاله سئو چیست ؟
مقاله نقش robots.txt در سئو
مقاله سئو در طراحی سایت
مقاله روش های ساده انجام سئو
مقاله سئو در گذر زمان
مقاله مقدمه ای از سئو برای مبتدیان
مقاله صنعت سئو
آموزش سئو پیشرفته
مقاله اهمیت کلمات کلیدی در سئو
مقاله رتبه الکسا (Alexa Rank) چیست؟
مقاله لینک های nofollow و dofollow
مقاله قفل کردن www در آدرس url دومین
مقاله روش های ارتقا رنکینگ سایت
مقاله خطر سئوی زیاد برای سایت
مقاله افزایش رتبه سایت در الکسا چگونه است ؟
مقاله نکاتی برای پیشگیری از ایجاد اشتباه در بهینه سازی سایت
مقاله بک لینک چیست و در بهینه سازی سایت چقدر مهم است؟
مقاله روش های جلوگیری از کاهش رتبه سایت
مقاله Anchor Text در بهینه سازی سایت چه نقشی دارد
مقاله نکات قبل از ایجاد شبکه های اجتماعی
مقاله SMO چیست؟
مقاله نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل
مقاله الگوریتم گوگل در نحوۀ ارائۀ موتور جستجو
مقاله اهمیت توضیحات متا در بهینه سازی سایت
مقاله خطای 404 از نگاهی دیگر
مقاله راهکارهایی برای بهینه سازی و سئوی سایت برای موبایل
مقاله چگونه از کپی شدن مطالبمان با کمک گوگل جلوگیری کنیم؟
مقاله وبمستر تولز به زبان ساده
مقاله فایل robots.txt چیست و چگونه عمل می کند؟
مقاله Captcha چیست؟
مقاله بخش Removal URL چیست و چه کاربردی دارد؟
مقاله همه آنچه که برای آنالیز آنلاین سئو نیاز داریم
مقاله چک لیست اصولی سئو: 4 مرحله برای بهینه سازی وبسایت
مقاله 10 وبسایتی که واکنشگرا نیستند (و احتمالا باید باشند!)
مقاله 10 راهکار مفید و مورد استفاده در گوگل آنالیتیکس
مقاله مراحل پیشرفت در کلمات کلیدی
مقاله شارپ وان چیست؟ چگونه شارپ وان شویم؟
مقاله آیا تحلیل سایت لازم است؟
مقاله نویسنده مهمان یا اسپمر پنهان؟
مقاله Exact Match Domain چیست؟
مقاله پینگ بک
مقاله تکنیک های سئو سیاه : کلوکینگ
مقاله رابطه سئو و AJAX
مقاله مهمترین روش های سئو سیاه که هرگز نباید استفاده کرد
مقاله CTR چیست؟ و چه تاثیری بر سئو دارد؟
مقاله تاثیر تغییر آدرس URL بر سئو
مقاله بهینه سازی فایل های CSS
مقاله تفاوت لینک طبیعی و غیرطبیعی چیست؟
مقاله سیاست های جدید لینک بیلدینگ
مقاله استفاده از iframe و تاثیر آن بر سئو
مقاله کلیک بر روی لینک و تاثیر آن بر سئو
مقاله تولید محتوا برای سایت های ریسپانسیو
مقاله اهمیت دیتابیس در سئو
مقاله کلمات کلیدی مخفی چیست؟
مقاله سئو در وب سایت های واکنش گرا
مقاله نکات سئو برای جذب ترافیک بیشتر سایت
مقاله ارتباط وب سایت های فلش با سئو
مقاله الگوریتم کبوتر گوگل
مقاله قوانین طلایی سئو محتوا شاه است
مقاله چگونه SEO و SEM برای ارائه نتایج با یکدیگر همکاری می کنند!
مقاله چرا محتوا برای سئو "شاه" است؟
مقاله آیا کلمات کلیدی و متا تگ ها هنوز مهم هستند؟
مقاله فاکتور های نوین در مدیریت محتوا
مقاله چگونه بک لینک های با کیفیت بالا و به روش مقیاس پذیر بسازیم
مقاله چگونه از بهینه سازی بیش از حد سایت خود جلوگیری کنیم
مقاله تعداد زیادی لینک بدون بازدید به رتبه بندی گوگل سایت شما آسیب نخواهد زد !
مقاله نرخ خروج و جهش سایت خود را کاهش دهید
مقاله بازدید مصنوعی و تاثیر آن بر رتبه بندیی سایت شما
مقاله سن وب سایت
مقاله 11 روش برتر برای ساخت URL به منظور بهبود سئو
مقاله چگونه فیلتر گوگل را در هنگام جستجو حذف کنیم
مقاله حذف فیلتر "سطح خواندن" گوگل
مقاله گوگل سایت های ناسازگار با تلفن همراه را مجازات می کند
مقاله راهنمای سئو 2015
مقاله چگونه از سایت ویکی پدیا و سایر سایت های ویکی بک لینک دریافت کنیم؟
مقاله جوانب مثبت و منفی صفحات اسپلش
مقاله الگوریتم دزدان دریایی گوگل (Google’ Pirate) چه تغییراتی کرده است؟
مقاله الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل و ارتباط آن با سئو
مقاله بینگ در حال راه اندازی الگوریتم mobile-friendly
مقاله چگونه یک محتوای مناسب برای سئو بنویسیم
مقاله مقایسه سئو و ppc
مقاله به روز رسانی گوگل فاکتور جدید رتبه بندی Trustworthiness
مقاله سئو برای وب سایت های پارالاکس
مقاله بهینه سازی وب سایت های تک صفحه ای
مقاله سئو در یوتیوب
مقاله بهینه سازی موتورهای جستجو برای Yandex
مقاله به روز رسانی گراف دانش گوگل (Knowledge Graph) برای پروفایل رویدادها و رسانه های اجتماعی
مقاله HTTPS یکی از فاکتورهای رتبه بندی سئو است
مقاله گزارش جدید سئو در Google Webmaster Tools: تجزیه و تحلیل جستجو
مقاله بهینه سازی ترافیک حاصل از شبکه های اجتماعی
مقاله تاثیر گوگل پلاس بر سئو
مقاله گوگل برای داده های واقعی عمومی، منبع ارائه نمی دهد
مقاله 11 ابزار رایگان سئو برای بهبود موقعیت رتبه بندی سایت شما
مقاله دامنه های سطح بالای جدید چگونه بر رتبه بندی سئو سایت شما اثر می گذارند؟
مقاله نمایه سازی برنامه موبایل گوگل (Google Mobile App)
مقاله مطالعه بر روی ترافیک موتورهای جستجو
مقاله سئو عالی = بازدید بالا
مقاله علائم نشانه گذاری: فاکتور جدید رتبه بندی
مقاله اشتباهات رایج در شبکه های اجتماعی و راه های رفع آن
مقاله مقایسه سئو کلاه سیاه و کلاه سفید
مقاله چرا سئو باید در قلب هر استراتژی بازاریابی حضور داشته باشد؟
مقاله چه تگ هایی برای سئو مفید هستند؟
مقاله سئو و UX در طراحی سایت
مقاله 6 قانون سئو در سال 2016
مقاله تاثیر کلمه کلیدی بر سئو در سال 2016
مقاله ترفندهای ساده برای بهبود سئو در سال 2016
مقاله چگونه از ویکی‌ پدیا بک لینک بگیریم؟
مقاله 10 تله برای اجتناب در سئو سال 2016
مقاله تغییرات گوگل در سئو سایت شما موثر است
مقاله اهمیت سئو در طراحی سایت
مقاله عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی وب سایت ها در موتورهای جستجوگر
مقاله کمپین لینک سازی چیست
مقاله اشتباهات رایج در انتخاب عنوان مناسب برای سایت
مقاله بهینه سازی عناوین وب سایت
مقاله بونس ریت یا Bounce Rate
مقاله راهنمای گام به گام لینک سازی ( قسمت اول )
مقاله راهنمای گام به گام لینک سازی (قسمت دوم)
مقاله تاثیر لینک سازی بر سودآوری کسب و کار
مقاله معیارهای لینک سازی
مقاله ترفند های لینک سازی
مقاله عوامل موثر بر زمان تاثیر گذاری لینک سازی بر رتبه بندی
مقاله روش های ساده برای لینک سازی هدفمند
مقاله افزایش ترافیک وب سایت بدون لینک سازی
مقاله 5 اشتباه سئو که افراد باهوش مرتکب می شوند
مقاله 5 دلیل برای اینکه محتوای شما بک لینک نمی گیرد
مقاله ترفندهایی برای سئو قدرتمند
مقاله تاثیر نظرات بر سئو سایت
مقاله محتوا در سئو
مقاله نکاتی در مورد محتوا در سئو
مقاله اینفوگرافیک تاثیر سئو بر کسب و کار
مقاله اینفوگرافیک تاثیر شبکه اجتماعی بر سئو
مقاله روش های سئو سایت به صورت حرفه ای
مقاله ده نکته ی مهم سئو
مقاله قیمت سئو
مقاله چک لیست سئو
مقاله سئو کلاه خاکستری
مقاله ویژگی های سئو کار حرفه ای
مقاله سئو در سال 2017
مقاله سئو off page و تاثیر آن بر موفقیت طراحی سایت
مقاله نکات کلیدی سئو سایت برای یک استارت آپ
مقاله متا تگ های موثر در سئو
مقاله تغییرات سئو در فوریه سال 2017
مقاله راهنمای کامل سئو داخلی
مقاله چهار نکته مهم در سئو برای کسب و کارها
مقاله سئو مناسبتی
مقاله سئو تضمینی : شعار یا واقعیت
مقاله سئو در نقشه ی گوگل
مقاله سئو در طراحی فروشگاه اینترنتی
مقاله 4 نکته اساسی سئو 2017