میزبانی وب هاستینگ

8 / 10
از 3 کاربر

هاست چیست؟ در این مقاله به این پرسش پاسخ خواهیم داد. لطفا بر روی مطالب پر رنگ کلیک نمایید تا به بخش مقاله طراحی سایت مورد نظر وارد شوید. برای اینکه با بحث میزبانی وب آشنا شوید با یک مثال ساده آن را برایتان تشریح می نمایم. میزبانی وب مثل اجاره کردن یک اتاق از یک هتل در بستر.....

ادامه را در مقاله هاست چیست مطالعه نمایید.

4 دسته میزبانی وب:

  1. shared IP
  2. dedicated IP   
  3. dedicated server
  4.  mirror IP / server

مفهوم FTP چیست:

دسترسی به وب سرور و فضای اختصاص داده شده به صورت یک درایو مجازی و انجام مدیریت فایل ها از راه دور را بر روی فضای میزبان وب، توسط پروتکلی به نام FTP انجام می شود....

ادامه مقاله را در بخش مفهوم FTP چیست مطالعه نمایید.

مفهوم پوشه www چیست:

پوشه www همان فایلی ست که در فضای وب ما ایجاد شده است و ما می توانیم از طریق آپلود .... ادامه مقاله را در بخش مفهوم پوشه www مطالعه نمایید.

سایر مقالاتی که در این بخش می توانید در مبحث هاست و میزبانی وب مطالعه نمایید به شرح ذیل می باشد، لطفا برای مطالعه بخش مورد نظر بر روی موارد زیر کلیک نمایید:

Web Hosting یا میزبانی وب چیست؟

برای اینکه با بحث میزبانی وب آشنا شوید در این مقاله از طراحی سایت با یک مثال ساده آن را برایتان تشریح می نمایم.

میزبانی وب مثل اجاره کردن یک اتاق از یک هتل در بستر شبکه ی جهانی اینترنت می باشد. ما برای اینکه سایت خود را بر روی شبکه نت قرار دهیم، نیاز داریم یک فضای برای ذخیره اطلاعات و قرار دادن فایل های خود بر روی آن داشته باشیم، زیرا این اطلاعات نمی تواند بر روی هار دیسک سیستم ما قرار بگیرد، چون قرار است سایت ما و اطلاعات آن در دسترس عموم افراد جهان قرار بگیرد.

که برای این دسترسی ما قبلا با مبحث دامنه در مقاله دامنه چیست ، آشنا شده ایم. دامنه راه ارتباط کاربران با فضای ما و اطلاعات ما که بر روی Host یا میزبان وب ما قرار دارد، می باشد. هر دامنه اصطلاحا شماره تماس با این اتاق اجاره ای ما بر روی فضای اینترنت است.

هاست چیست

پس اگر قرار باشد روی سیستم خود این اطلاعات را ذخیره کنیم، حتی اگه یک سرور هم بر روی سیستم ما قرار داشته باشد، با خاموش شدن سیستم ما، اطلاعات از دسترس عموم خارج خواهد شد.

برای این موضع شرکت های به وجود آمده اند که با راه اندازی سرور ها و تفکیک فضای هارد دیسک خود، بخش های آن را به سایت های نیازمند این فضا ها، اجاره می دهند.

این شرکت ها با توجه  به اعتبار و تجربه خود، امنیت، قطع برق، پشتیبانی در مقابل سوانح و... را تامیین می نمایند.

حال با توجه به تقسیم بندی فضای هارد دیسک این شرکت ها، میزبانی وب به 4 دسته عمده تقسیم می شود، که در ادامه آنها را تشریح و توضیح خواهیم داد. که برای طراحی سایت مناسب بهتر است با این موارد و انواع میزبانی وب آشنا شویم. 

shared IP چیست؟

مقاله دیگری از شرکت طراحی سایت ، معرفی سرور اشتراکی یا shared IP است. در این نوع از آی پی چندین وب سایت که ممکن است در زمینه های مختلفی فعالیت داشته باشند بر روی یک آی پی میزبانی میشوند با توجه به این که امنیت وب سایت ها با استفاده از آی پی اشتراکی تا حد زیادی کاهش می یابد اما با توجه به هزینه های پایین این قبلی آی پی ها مدیران وب سایت ها مایل به استفاده از آی پی های اشتراکی هستند.

بهترین کار این است که در صورتی که برای ارگان یا شرکت مهمی طراحی سایت انجام میدهیم سرور اختصاصی و آی پی اختصاصی تهیه کنیم یا حداقل آن از آی پی اختصاصی بر روی سرور اشتراکی استفاده کنیم تا امنیت وب سایت را تا حد قابل قبولی بالا ببریم.

dedicated IP چیست؟

موضوع این بخش از مقالات طراحی سایت مبنا ، معرفی dedicated IP و کاربرد آن است. برای اطلاعات بیشتر با شرکت طراحی سایت مبنا همراه باشید.

با استفاده از این قابلیت وب سایت شما دارای یک آی پی اختصاصی می باشد ولی همچنان از سرور اشتراکی استفاده میکند این راه برای دو دسته از سایت ها پیشنهاد میشود.

1- سایت هایی که به فکر بالاتر بردن میزان امنیت وب سایت خود هستند

2-اجرای برخی امکانات بر روی سایت که با داشتن آی پی اشتراکی فعال شدن آن ها امکان پذیر نیست

در سایت هایی که از آنها درامد کسب میشود "مانند سایت های فروشگاهی" این کار میتواند بسیار کارامد باشد

dedicated server چیست؟

موضوع دیگری که در این بخش از طراحی سایت قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم، dedicated server و تعریف آن می باشد. در ابتدای راه اندازی سایت میتوان از هاست و حتی سرور های اشتراکی استفاده نمود ولی پس از مدتی با معروفیت سایت و جذب بازدید کننده بالا دیگر سرور های اشتراکی پاسخگوی نیاز سایت ما نخواهند و باید به فکر استفاده از سرور اختصاصی باشیم. در صورتی که از سرور اختصاصی استفاده کنیم میتوان ازقسمت های مازاد آن برای کسب درامد استفاده کرد و آنها را به وب سایت های دیگر اجاره دهیم، این در حالی است که باید در نظر داشته باشید که این کار ممکن است به دلیل حضور وب سایت دیگری بر روی سرور شما برای سایت شما از نظر امنیتی خطرناک باشد ولی میتوانید با استفاده از ابزار های بازدارنده مانند آنتی دیداس این خطرات را به حداقل برسانید.

mirror IP / server چیست؟

 در این پست از شرکت طراحی سایت مبنا قصد داریم اطلاعاتی در زمینه mirror ip توضیح دهیم. در این بخش از مقالات طراحی سایت با ما همراه باشید. در حالت mirror ip سایت از چند یا چندین سرور برای تغذیه استفاده میکند و اطلاعاتی که در سرور اصلی سایت قرار میگیرد در سایر سرور ها نیز کپی میشود. این کار فوق العاده پر هزینه است ولی کیفیت سایت و رضایت کاربران را بالا میبرد. به عنوان مثال سایت google.com بر روی چند صد سرور در نقاط مختلف کره زمین پشتیبانی میشود و به این صورت با توجه به کاربران زیاد این سایت ، کاربران به صورت خودکار به نزدیک ترین سرور و خلوت ترین آن منتقل میشوند. در این حالت یک سایت میتواند بر روی چندین آی پی سوار باشد.

چهار دسته میزبانی وب چیست؟

فضای که ما بر روی بستر اینترنت اجاره میکنیم حالت های مختلفی دارد، که در مقاله های بعدی در سایت شرکت طراحی سایت مبنا با آنها آشنا خواهید شد، اما به طور کلی میزبانی وب را به 4 دسته ی کلی تقسیم می نمایند که در اینجا با آنها آشنا می شویم:

1-shared IP

در این حالت یک آی پی به چندین دمین یا دامنه سایت داده می شود. یعنی وب سایت ما داری یک شماره ی IP مشترک با چندین  وب سایت دیگر  می باشد. اکثر وب سایت های شخصی و حتی تجاری و شرکتی امروزه از این دسته میزبانی وب استفاده می نمایند. زیرا هزینه ای نسبتا پایین دارد، گرچه امنیت در این حالت بسیار پایین  می باشد. در این حالت همانگونه که از ترجمه آن پیدا است، فضای میزبان وب ما اشتراکی می باشد. ما برای طراحی سایت بهتر باید این نکته را مورد توجه قرار دهیم که اگر قرار وب سایت برای شرکت یا ارگان مهمی ایجاد نماییم، بهتر است است از سرور های اختصاصی و یا آی پی های اختصاصی برای میزبانی وب خود بهره ببیریم.

در لفظ صحیح استفاده مشترک از یک آدرس IP که  متعلق به یک وب سرور اصلی ست برای کلیه دامنه های که در آن وب سرور داری Host یا فضا می باشند.

2-dedicated IP

     در این حالت آدرس آی پی مختص به یک دمین یا دامنه میباشد. ولی فضای استفاده شده هنوز مشترک می باشد.

از این حالت برای دو دلیل عمده استفاده می نماییم :

1-      بالا بردن امنیت وب سایت.

2-      اجرای برخی برنامه ها بر روی وب سایت بدون داشتن IP اختصاصی امکان پذیر نیست.

در طراحی سایت شرکت هایی که تجارت آنها به سایتشان مربوط می باشد این حالت می تواند کمک بزرگی به امنیت وب سایت ما نماید.

3-dedicated server

اگر ما سایتی که قرار است راه اندازی نماییم، بازدید آن بیشتر از حدی باشد که سرور های اشتراکی ارائه می دهند باشند و این امر باعث اختلال در بازدید از وب سایت ما می باشد، در طراحی سایت خود باید به این نکته توجه داشته باشیم که نیاز به ایجاد یک سرور اختصاصی برای سایت خود می باشیم.

در این حالت ما حتی خود به عنوان سرور، می توانیم فضای اضافی خود را به وب سایت های دیگر اجاره دهیم و  خودمان مثل یک شرکت اجاره میزبانی وب عمل نماییم. البته به شرطی که اختلالی برای وب سایت ما ایجاد نشود. ضمنا این امر ممکن است باعث شود امنیت اطلاعات ما به خاطر حضور یک وب سایت غریبه به خطر بیفتد، مگر اینکه ما خودمان قست ایجاد شرکتی در زمینه میزبانی وب داشته باشیم.

البته این نکته را باید مورد توجه قرار دهیم با توجه به بالا بودن هزینه راه اندازی و نگهداری سرور، برای انجام این کار نیاز به مطالعه ی دقیق در زمینه میزبانی وب و دامنه داریم. 

4-mirror IP / server

حالتی ست که همزمان اطلاعات برروی سروری دیگر که همان نسخه پشتیبان است کپی میشود و هزینه بالایی دارد چون به همان اندازه فضای اول باید فضا برای ذخیره اطلاعات داشته باشیم. و همچنین سایت از چندین سرور مختلف پشتبانی می شود. مثلا سایت گوگل چندین سرور مختلف در نقاط مختلف جهان دارد، که به خاطر حضور بازدید کننده فراوان، یک یا حتی دو سرور کفایت حضور همزمان این تعداد کاربر را دارا نمی باشد. پس اینگونه سرور ها ایجاد شده اند که هر کابر را به نزدیک ترین و خلوت ترین سرور انتقال دهد.

این گونه سرویس را  که به صورت توزیعی  ارائه می شود در اصطلاح mirror server می گویند.

که یک سایت در این حالت ممکن است چندین IP  نیز داشته باشد.

wsp چیست؟

در این مقاله از طراحی سایت قصد داریم در مورد wsp توضیحاتی را ارائه دهیم. در صورت علاقه به طراحی سایت ، بهتر است با این مفاهیم آشنایی داشته باشید. از این رو توصیه می کنیم تا مقالات شرکت طراحی سایت مبنا را دنبال نمایید. همانگونه که در مبحث دامنه گفتیم DNS نماد سازمانی بود که شرایط خرید دامنه و منحصر به فرد بودن آن را تامین می کرد؛ در زمینه میزبانی وب مفهوم به نام wsp  یا web servis provider (فراهم کردن سرویس میزبانی وب)  بوجود آمده است.

این بخص که به عنوان عنصر سوم در محتوای بخش های اینترنت معرفی می شود، وظیفه فراهم کردن شرایط و ضوابط حاکم بر اجاره فضاهای وب و میزبانی وب را بر عهده دارد.

میزبانی رایگان وب چیست؟

بعضی شرکت های تجاری برای استفاده از مزیت گستردگی تبلیغات خود در شبکه ی اینترنت، اقدام به دادن فضاهای رایگان به کابران نموده اند. این شرکت ها در کنار فضا های آپلود و دانلود صفحات از تبلیغات خود یا تبلیغاتی که از شرکت های مختلف گرفته اند، استفاده می نمایند و برای خود از این طریق به جز تامین هزینه وب سرور، درآمد زایی نیز می کنند.

در طراحی سایت باید توجه داشته باشیم که اگر از این فضا ها برای وب سایت خود استفاده می نماییم، این شرکت ها تضمین در پهنای باند، پشتیبانی، پاک شدن اکانت در صورت استفاده نشدن و... ندارند.

ما اگر می خواهیم کار اصولی را در زمینه طراحی سایت انجام دهیم بهتر است با مطالعه دقیق مقالات موجود در سایت شرکت طراحی سایت مبنا با مراحل این کار به طور کامل آشنا شویم و بعد با توجه به شرایط خود و سایتی که قرار است آن را راه اندازی کنیم، کارمان را آغاز نماییم.

هاست سرور مجازی خصوصی (VPS (Virtual Private Server چیست؟

در این مقاله از طراحی سایت ، اطلاعاتی را درزمینه هاست سرور مجازی خصوصی در اختیار شما کاربران علاقه مند به طراحی سایت قرار می دهیم. این نوع میزبانی در حقیقت همان میزبانی اشتراکی می باشد که بعضی شرکت های ارائه دهنده آن با استفاده از نرم افزار ها و برنامه های مجازی سازی مثل XEN اقدام به ارائه فضاهایی به صورت خصوصی کرده اند. در حقیقت می توان گفت مفهوم این نوع میزبانی وب  با همان میزبانی از نوع  Dedicated IP برابر می باشد.

 در یک VPS یا سرور مجازی شخصی سخت افزار های را بر روی یک سرور فیزیکی و با کمک تکنولوژی مجازی سازی پارتیشن بندی و پیکربندی می شود. به طوری که از یک سرور فیزیکی چندین سیستم عامل مختلف با امکانات سخت افزاری متفاوت می توان بوجود آورد. در واقع به سرور ها و سیستم عامل هایی که به این شیوه ساخته می شوند سرور مجازی (Virtual Server) می گوید، مانند آنچه که در نرم افزار های VMware Workstation و Virtual Box میبینید. می توان بر هر یک از سرور های مجازی یا Virtual Server سرویس دهنده هاستینگ قادر است سیستم عامل های مختلف با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مختلف و متفاوت به دلخواه کاربران ایجاد کند.افرادی که Virtual Server را خریداری میکنند قادر خواهند بود سیستم مجازی را به صورت اختصاصی به کاربران بدهند و مدیریت کاملی بر روی سرور دارند.

Administrator\files\UploadFile\img2.jpg

در یک سرور مجازی (VPS) میتوان امکانات سخت افزاری را به دو صورت اختصاصی (Dedicated) ویا اشتراکی (shared) به کاربران عرضه کنند. هنگامی که درخواست یک سرویس دهنده هاستینگ را صادر می کنید قادر خواهید بود که مقدار حافظه RAM ، ظرفیت هارد و تمامی امکاناتی که نیاز دارید را به دلخواه خود شفارش دهید. به این ترتیب منابع و امکانات به صورت اختصاصی از سیستم فیزیکی تهیه شده و در سرور مجازی (VPS) در اختیار کاربر می باشد.

مفهوم سرور مجازی (VPS) مکمل هاست های اشتراکی بوده و تمامی نقاط ضعف آن را پوشانده است همچنین به علت انعطلاف پذیری بالا کاربران می توانند حتی بر روی امکانات خود برنامه ریزی داشته باشند.

به عنوان مثال سایت شرکت طراحی سایت مبنا احتیاج به ارتقا داشت برای همین منظور اقدام به تهیه ی یک سرور مجازی (VPS) با مقدار حافظه بیشتر RAM کردیم، در صورت استفاده از سرویس های هاستینگ اشتراکی به صور قطع با مشکل مواجه می شدیم زیرا که از میزان حافظه اختصاص شده به خودمان اطلاعی نداشتیم اما با استفاده از سرور مجازی (VPS) اطمینان خواهیم یافت که تمامی حاظفه Ram  به ITPRO اختصاص خواهد گرفت.

کاربران قادر خواهند بودتغییرات مد نظرشان را در سرور مجازی (VPS) ایجاد کنند و حتی قادر خواهند بود نرم افزار های مورد نیاز خود را بر روی سرورها نصب کنند چرا که کاربران دارای دسترسی مدیریتی هستند.

میزبانی ابری چیست؟

این میزبانی جدیدترین نوع میزبانی وب می باشد که در دنیای امروز که به سمت پردازش ابری می رود، تبدیل به محبوب ترین نوع میزبانی شده است.

در این حالت ما دیگر نیاز به این نداریم که سرور ما به چه اندازه سرعت و پهنای باند قرار است ارائه دهد؛ ما هر زمان اگر به سرعت و پهنای باند بیشتری نیاز داشته باشیم می توایم آن را از سرور گرفته (اجاره کنیم) و به پهنای باند خود اضافه نماییم، و بعد از استفاده آن را به سرور باز گردانیم.

این نوع میزبانی وب به ما این امکان را میدهد که در صورت شلوغی بیش از حد بازدید کنندگان در یک روز، وب سرور ما از کار نیفتد.

مثالی که میتوانیم برای این مورد بزنیم، زمان انتخاب واحد در دانشگاه ها می باشد که در چندین روز آخر هر ترم تعداد بازدید در لحظه بسیار زیاد می باشد که اغلب با این مورد مواجه شده ایم که سرعت بسیار پایین است.

راه حل این گونه سایت ها که فقط در مدت زمان اندکی دارای بازدید زیاد و پردازش زیاد بر روی اطلاعات خود هستند، استفاده از میزبانی ابری ست، زیرا باعث میشود از هدر رفتن منابع مالی برای اجاره سرورهای قوی تر خودداری کنیم.

نکته مهم این است با توجه به روز بودن این نوع میزبانی وب، ما در طراحی سایت خود می توانیم با تحقیق در این زمینه از این حالت میزبانی وب استفاده نماییم.

میزبانی خوشه ایی چیست؟

در این مقاله از طراحی سایت قصد داریم شما را با مفهوم میزبانی خوشه ای آشنا کنیم. سایت از چندین سرور مختلف پشتبانی می شود. مثلا سایت google.com چندین سرور مختلف در نقاط مختلف جهان دارد، که به خاطر حضور بازدید کننده فراوان، یک یا حتی دو سرور کفایت حضور همزمان این تعداد کاربر را دارا نمی باشد. پس اینگونه سرور ها ایجاد شده اند که هر کابر را به نزدیک ترین و خلوت ترین سرور انتقال دهد.

این گونه سرویس را  که به صورت توزیعی  ارائه می شود در اصطلاح به این نوع میزبانی خوشه ایی می گویند که همان  mirror server که قبلا آن را توضیح داده ایم.

 

مفهوم FTP چیست؟

دسترسی به وب سرور و فضای اختصاص داده شده به صورت یک درایو مجازی و انجام مدیریت فایل ها از راه دور را بر روی فضای میزبان وب، توسط پروتکلی به نام FTP انجام می شود.

پروتکل FTP  وظیفه نگارش و نوشتن بر روی Host  را عهده دار است. ما می توانیم با ورود به پنل فضای خود بر روی آن تغییرات انجام دهیم یا فایل آپلود نماییم. که همه این کار ها توسط پروتکلی به نام FTP  انجام می شود.

FTP چیست

شما توسط FTP می توانید بهتر با فضای وب ارتباط بر قرار نمایید.

همچنین می توانید فایل های با ظرفیت بیشتر را آپلود نمایید و از آنها در طراحی سایت خود استفاده نمایید.

البته برای آموزش کار با آن نیاز است مقداری آموزش ببینید. تا با استفاده از آن، فضای وب خود را بهتر مدیریت نمایید.

برای طراحی سایت و مدیریت بهتر و آپلود راحت تر فایل ها، بهتر است از FTP استفاده نمایید.

فواید بکارگیری FTP چیست؟

در این بخش از طراحی سایت به فواید استفاده از پروتکل ftp اشاره می کنیم. استفاده از پروتکل FTP  سه مزیت عمده و مهم دارد :

1-      امکان دسترسی به صورت یک درایو محازی از طریق شبکه اینترنت از فضای میزبان وب یا Web Hosting

2-      امکان خواندن و نوشتن و ایجاد تغییر به صورت آنلاین بر روی داده های موجود درفضای وب.

3-      امکان تعریف کاربران مختلف با سطوح دسترسی مختلف که بتوانند از طریق اینترنت تبادل داده کنند و بر روی آنها مدیریت داشته باشد.

4-      با توجه به مزیت حالت قبل ما می توانیم اطلاعات را در حجم بالا از طریق بستر نت انقال دهیم، که محدودیت هایی مثل حجم فرستادن اطلاعات که در ایمل و سایر ابزارهای گفتگو و انتقال هست، وجود ندارد.

تفاوت پروتکل http با پروتکل FTP چیست؟

پروتکل معروفی که ما می شناسیم http است که وظیفه آن خواندن از روی صفحات وب می باشد. در حالی که پروتکل FTP  بجز وظیفه خواندن وظیفه نگارش و نوشتن بر روی فضای وب را به ما می دهد.

مفهوم پوشه www  چیست؟

پوشه www همان فایلی ست که در فضای وب ما ایجاد شده است و ما می توانیم از طریق آپلود فایل های خود در این پوشه به آنها دسترسی داشته باشی و در طراحی سایت خود از این اطلاعات استفاده نماییم. 

مفهوم پوشه www

در چه مکان هایی می توان فایل های سایت خود را آپلود کنیم؟

ما می توانیم در هر قسمت از فضای میزبان وب خود استفاده داشته باشیم، و فایل های خود را بر روی آن قرار دهیم؛ اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر بخواهیم این فایل ها بر روی وب سایت ما نمایش داده شوند و کاربران اینترنتی آنها را تماشا کنند و یا اینکه از آنها استفاده کنند، باید آنها را در پوشه ی www که یکی از پوشه های فضای میزبان وب ما میباشد، قرار دهیم.

تفاوت هاست اشتراکی و هاست مجازی خصوصی

در این مقاله از مقالات شرکت طراحی سایت مبنا قصد داریم تفاوت هاست اشتراکی و هاست مجازی خصوصی برایتان شرح دهیم.

از نظر قیمت هاست های اشتراکی اقتصادی تر از هاست های VPS است.

در هاست اشتراکی منابع و امکانات مابین تمامی کاربران تقسیم و به اشتراک گذاری می شود.

Administrator\files\UploadFile\vps-vs-shared-hosting.jpg

در VPS میتوان منابع را به صورت اختصاصی در اختیار کاربران قرار داد.

از هاست اشتراکی برای سایت های  کم ترافیک و نوپا استفاده می شود.

از VPS برای وب سایت های با ترافیک زیاد و قدیمی و یا تجارت های بزرگ استفاده می شود

VPS از هاست اشتراکی کارایی بیشتری دارد.

در هاست اشتراکی شما قادر نخواهید بود منابع سرور خود را به دلخواه و نیاز خود مدیریت و برنامه ریزی کنید.

به علت توانایی مدیریت VPS توسط کاربر VPS انعطاف بیشتری نسبت به هاست اشتراکی از خود نشان میدهد. 

هاست ارزان قیمت چه تاثیری بر روی سایت شما می گذارد؟

Administrator\files\UploadFile\98.jpg

این روزها هاست های ارزان وحتی رایگان وجود دارد در این مقاله طراحی سایت می خواهیم تاثیر آنها را بر وب سایت شما نشان دهیم.

یکی از عواملی که باعث موفقیت یک سایت می شود استفاده از سرور و هاست مناسب است. از مشکلات رایج در هاست های ارزان قیمت  قطعی بیش از حد ، سرعت لود و دانلود پایین ، پشتیبانی ضعیف و امنیت پایین را می توان ذکر کرد.

به این توجه کنید که یک سایت می تواند کسب و کار اینترنتی شما باشد و در صورت سرعت پایین و قطعی بیش از حد موجب نا رضایتی مشتری و کاربران شما می گردد.

در اینجا به چند ویژگی یک هاست خوب اشاره می کنیم:

مهمترین چیز در انتخاب یک هاست خوب پهنای باند آن می باشد. برای مثال اگر فضای هاست شما 5 گیگ باشد و پهنای باند شما 15 گیگ تنها سه نفر میتوانند به صورت همزمان تمام اطلاعات سایت شما را دریافت کنند.

یکی دیگر از مشخصات یک هاست خوب پشتیبانی مناسب از آن هاست می باشد.

امنیت در هاست یکی از مهمترین قسمت های یک هاست است چون اگه امنیت بالا نداشته باشید به راحتی هکرها می توانند باعث بروز مشکل برای شما شوند.

آپتایم بودن هاست که در واقع در دسترس بودن همیشه هاست و بدون قطعی آن است.

لازم به ذکر است که هاست تاثیر مستقیم بر روی سئو دارد.

بنابراین خرید هاست ارزان هم بر روی سئو سایت شما تاثیر می گذارد و همچنین باعث لطمه شدید به کسب و کار شما می گردد و تمام تلاش و هزینه شما را به هدر می دهد.

ارسال نظر و نظرات ثبت شده
امید :
6 0
با عرض سلام و خسته نباشین ممنون از مطالب مفید و ارزنده سایتتون . مقالات آموزشی مباحث جدید حوزه فناوری اطلاعات را افزایش بدین. ممنون . موفق باشید