زیبا سازی و گرافیک سایت

10 / 10
از 1 کاربر

در طراحی سایت یکی از نکات مهمی که باید در نظر گرفته شود ، زیباسازی وب سایت است. در واقع هرچقدر هم که طراحی سایت اصولی و استاندارد صورت گیرد ، اگر وب سایت فاقد زیبایی و جذابیت ظاهری باشد ، کاربر پسند نخواهد بود و در نتیجه تعداد بازدید کمتری خواهد داشت. از این رو به زیبا سازی وب سایت خود دقت نمایید. برای این منظور در این بخش نکاتی را برای شما کاربران عزیز ارائه کرده ایم. 

زیبا سازی در طراحی سایت

چگونه سایت خود را با تکنیک های طراحی ساده زیبا  و گیرا کنیم؟

در این مقاله از شرکت طراحی سایت مبنا ما قصد داریم  چند روش ساده زیبا سازی وب سایت را که باعث تاثیر گذاری بیشتر و جذاب تر  کردن سایت می شود را بررسی کنیم که شامل استفاده صحیح از سایه ، گرادیان و تصاویر گرافیکی می باشد.

این جزئیات هر چند کوچک و ریز هستند ولی تاثیر بسزایی در طراحی وب سایت دارند و شکل و ظاهر متفاوتی به سایت می دهند.

1. استفاده از سایه ها برای زیبا سازی طراحی سایت :

سایه (Drop Shadow) از اولین تکنیک های طراحیست که اکثر طراحان از آن در طراحی سایت استفاده می کنند. دو نوع سایه داخلی و خارجی وجود دارد که استفاده از آن باعث می شود که تصویر فرو رفته و یا برجسته شود و به عبارتی دیگر تصویر 3D به نظر می رسد.

توجه داشته باشید که هنگام استفاده از سایه فضای کافی اطراف تصویر وجود داشته باشد و سایه استفاده شده زیادی جلب توجه نکند .این نکته را فراموش نکنید که خاصیت سایه جلب توجه کردن مطلب یا تصویر خاصی  که دارای اهمیت است  اگر در هر جایی از طراحی سایت از این تکنیک استفاده کنیم دیگر خاصیت و کارایی خود را ندارد.

2. استفاده از گرادیان رنگ برای زیبا سازی طراحی سایت :

روش دیگر استفاده از گرادیان رنگیست . این ویژگی همانند سایه باعث ایجاد عمق و بعد می شود. استفاده از آن باعث می شود شکل یک دکمه ساده را دگرگون و زیبا کند.

گرادیان ساده می تواند خطی یا شعاعی باشد. اگر بخواهیم توجه کاربران را برای به صورت افقی یا عمودی جلب کنیم از گرادیان خطی استفاده میکنیم. اگر بخواهیم توجه کربران را به ناحیه ی خاصی جلب کنیم از گرادیان شعاعی استفاده میکنم. اصولا در قسمتی که ترجیح میدهیم کاربر در بروی آن کلیک کند از گرادیان استفاده می کنیم. لازم به ذکر است استفاده بیش از حد گرادیان باعث شلوغی و سردرگمی کاربر می شود پس باید به طور محدود از آن استفاده شود.

   

3.استفاده از تصاویر گرافیکی برای زیبا سازی طراحی سایت :

یکی دیگر از روش های طراحی زیبا استفاده از ایکون ها و تصاویر گرافیکیست که نه تنها وب سایت را گیرا و شکیل می کند بلکه باعث استفاده ی راحتر و قابل درک تر برای کاربران می شود . توجه داشته باشید که استفاده  زیاد از ایکون ها زمان بارگیری صفحات را افزایش و سرعت سایت را کاهش می دهد.  به هنگامه استفاده از ایکون ها باید توجه کنیم که تصاویر مرتبط با هدف خاصی که برای آن در نظر گرفتیم باشند.

 انتخاب رنگ مناسب

انتخاب رنگ مناسب برای طراحی سایت :

برای طراحی سایت گیرا باید به نکات ریز و درشتی توجه کنیم، از فونت و حاشیه گرفته تا محتوا و شکل کلی سایت.

یکی از نکاتی که اهمیت بسیار زیادی دارد و اکثر طراحان حرفه ای به آن توجه می کنند رنگ سایت است. رنگ سایت علاوه بر اینکه باید به گونه ای باشد که چشم نواز باشد و کاربر را خسته نکند باید زمینه کاری که آن سایت در آن فعالیت دارد را در نگاه اول به کاربر بفهماند، باید به گونه ای باشد که کاربر در نگاه اول بتواند حدس بزند که این سایت برای چه خدمتی طراحی شده است.

وقتی کاربر به طور اتفاقی وارد سایتی می شود اولین سوالی که برایش پیش میاید این است که این سایت چه خدمتی ارائه می دهد؟  آیا برای یک شرکت تولیدات صوتی تصویریست؟ آیا برای یک سازمان خدماتیست؟ آیا برای یک برنامه تلویزیونیست؟ و ....

رنگ طراحی سایت تا حد زیادی بیانگر هدف سایت است. برای مثال: استفاده از رنگ نقره ای برای طراحی سایت نمایانگر پیشرفت و تکنولوژی است. رنگ آبی نمایانگر آرامش و امنیت و صلح است. رنگ سفید نمایانگر پاکیزکیست و ....در مقاله روانشناسی رنگ ها و استفاده در طراحی سایت بیشر در باره این مطلب صحبت خواهیم کرد.

حال که به اهمیت رنگ در طراحی وب سایت پی بردیم چه خوب است رنگها را از چشم کاربران ببینم تا متوجه شویم آیا آنها می توانند به درستی پیام مارا درک کنند؟!

سایت  Colorblind Web Page Filter محیط و رنگ سایت شمارا از دید کاربران بازسازی می کند واین امکان را به شما می دهد تا بررسی کنید همه ی مطالب خوانا و قابل تشخیص هستند یا خیر.

انتخاب ترکیب مناسب رنگ ها برای طراحی سایت:

برای انتخاب ترکیب رنگی مناسب میتوانید از سایت  Kuler بهره ببرید. این سایت با توجه به رنگ های موجود در طراحی سایت شما رنگ های جدیدی پیشنهاد می کند.

 

طراحی لوگو برای سایت

لوگو چیست؟

لوگو یا نشانه علامت و نمادیست برای بیان یک عبارت ویا یک مفهوم. لوگو ها نشانه ای برای حضور شخص یا موسسه ایست که آرم متعلق به آن است و توسط تجار، موسسات واشخاص حقیقی برای متمایز کردن خود از دیگران در دید عموم بکار می رود.

چند نکته برای طراحی لوگو:

1. طراحی لوگو باید بیانگر فعالیت و نمایانگر  شما باشد. و آن را از لوگو ی شرکت های دیگر متمایز کند. همانند کاری که پرچم برای کشور انجام می دهد.

2. لزومی وجود ندارد که لوگو یا آرم حتما باید دارای تصویر باشد لوگو بسیاری از شرکت ها تنها با نوشته ساخته شده اند. در عین حال می توان از تصویر در لوگو استفاده کرد چرا که یک تصویر خیلی بهتر از نوشته یا نام شرکت در ذهن باقی می ماند. مانند شرکت اپل

3. این باور غلطی است که اگر تصویر مناسبی دارید دیگر نیازی به اسم برند نیست.  معروفیت یک آرم تنها با تکرار و تبلیغات فراروان میسر میشود. اگر طراحی لوگو یا آرم شما گرافیکیست لازم است که نام برند یا شرکت در گوشه یا پایین تصویر نوشته شود.

4. طراحی لوگو حتما نباید مربوط به صنعتی باشد که شرکت در آن زمینه فعالیت می کند. چرا که هدف از ساختن لوگو ایجاد تمایز بین شما و دیگر رقبا می باشد.

5. هدف از ساخت لوگو برای تبلیغات و برندینگ بر روی آن است، اگر به زودی لوگوی خود را تغییر دهید این خاصیت را از دست می دهد. این جمله به آن معنی نیست که هرگز آرم خود را نباید تغییر دهید. تغییرات جزئی و به روز کردن لوگو نشانگر پویایی شرکت شما با تغییرات جهانی است.

استفاده از طراحی تخت در لوگو:

طراحی تخت چیست؟

ایده ی طراحی تخت از سادگی عرضه خدمات و راحتی استفاده کاربر شکل گرفته است. در طراحی سایت تخت از سایه ها و گرادیان های رنگی و تکنیک های حجیم ساز استفاده نمی شود و تنها از رنگ های یکدست به همراه فونتهای خوانا در صفحه سایت استفاده می شود.

طراحی تخت برای لوگو

نمونه های از طراحی تخت برای طراحی شرکت ها و برند ها ارائه شده است که جایگزین مدل های پیشین شده اند. یکی از این تکنیک ها که به تازگی در میان طراحان باب شده است سایه بلند (long shadows)است.

در این روش با قرار دادن سایه های بلند در قسمتی از  تصویر آن را حجیم و عمقی نمایش می دهد.

در تکنیک طراحی لوگو با سایه بلند زاویه سایه را در 45 درجه قرار میدهیم و طول سایه را 2.5 برابر آن بخش از تصویر قرار میدهیم که در عین حفظ سادگی تصویر باعث ایجاد عمق می شود. برای ایجاد چنین تصویری باید از برنامه ی css3 در طراحی سایت استفاده کرد در غیر این صورت باید به صورت گرافیکی آن را بسازیم . ساخت تصویر سایه بلند به صورت گرافیکی سایز وحجم لوگو را تا 3 برابر ممکن است افزایش دهد.

امروزه استفاده از طراحی سایه بلند در میان انواع شرکت طراحی سایت رواج پیدا کرده اما به نظر نمیرسد این روند ادامه پیدا کند چرا که این مدل طراحی نیز تکراری خواهد شد.

اصول طراحی فرم ثبت نام در سایت

اهمیت فرم ثبت نام:

فرم ثبت نام نقش مهم و اساسی در بدست آوردن کامل موفقیت بازاریابی شما خواهد داشت. هر تجارت و بیزینسی مشتریان خود را دارد پس با رعایت اصول فرم ثبت نام  در سایت خود بازدهی سایتتان را افزایش دهید. متاسفانه در کشورمان در طراحی سایت توجه زیادی به اهمیت فرم ثبت نامی نمی شود. 

طول فرم ثبت نام:

طول فرم ثبت نام نباید بیش از  3 یا 4 سوال را شامل بشود.  این تعداد کم  سوالات باعث می شود که مشتریان غیر واقعی را در سایت شما افزایش دهد از  طرفی دیگر اگر تعداد سوالات را به 7 یا 8 برسانیم  برخی از مشتریان که فرصت کافی برای پر کردن فیلد ها را ندارند از دست می دهیم و برخی از مشتریان علاقه ای به گفتن اطلاعات شخصی خود در دنیای مجازی ندارند.

ایجاد اعتماد در کاربران:

فرم ثبت نام در سایت یک راه ارتباطی با مشتری است. برای جلب مشتری و افزایش مشتریانی که در سایت ثبت نام می کنند و فرم را تکمیل می کنند شما می توانید از عبارات مناسب برای تشویق کاربران برای ثبت نام در بخش های مختلف سایت استفاده نمایید.

  • معمولا رنگ دکمه ارجاع  فرم ثبت نام در سایت  سبز، آبی و نارنجی است. بطور کلی رنگ دکمه ارجاع در تضاد با رنگ های استفاده شده برای جلب توجه در سایت است.
  • متن دکمه ارجاع باید گویا باشد تا کاربر متوجه شود با پر کردن آن چه خدمتی به کاربر عرضه می شود.
  • عنوان فرم ثبت نام باید به گونه ای باشد که مشتری هدف شما را و آنچه به مشتریان عرضه می کنید در یابد.
  • در فرم ثبت نامی با ذکر اینکه <<از اطلاعات دریافت شده هیچگونه سوءاستفادهای  نخواهد شد>> به مشتری اطمینان خاطر بدهید.

محل قرارگیری فرم ثبت نام:

بهترین مکان برای قرار دادن فرم ثبت نام در سایت یک فرم کوتاه در قسمت بالا در کنار سایت است. لازم به ذکر است باید به زبان سایت توجه کنیم که اگر EN است فرم را در سمت راست و اگر FA است در سمت چپ قرار دهیم.

پیشنهاد ترکیب رنگ مناسب برای طراحی سایت

انتخاب ترکیب رنگ مناسب سایت

یکی از سخترین چالش های طراحی سایت انتخاب ترکیب رنگ مناسب است. انتخاب یک ترکیب رنگ مناسب امر بسیار مهمی است که می تواند بر سایت شما تاثیر بگذارد چرا که هر رنگی احساس خاصی به کاربر منقل میکند و تاثیر روانی دارد. برای مطالعه بیشتر به مقاله روانشناسی رنگ ها و استفاده در طراحی سایت رجوع کنید.

در اولین مرحله برای انتخاب رنگ سایت شما می توانید یک رنگ ساده به عنوان رنگ پایه استفاده کنید در وهله ی اول گزینه های زیادی برای انتخاب رنگ وجود ندارد اما وقتی بهتر نگاه می کنیم متوجه  می شویم هر رنگی خود به دسته رنگ های دیگری تقسیم می شود و هر کدام یک احساس خاصی به کاربر منتقل می کند.

پیشنهاد ترکیب رنگ با موضوع میوه ها

یکی از روش های انتخاب ترکیب رنگ میوه ها هستند و می توان از  آن ها در طراحی سایت الهام گرفت و بهره برد.تعدادی از نمومه هارا برایتان نمایش می دهیم.

ترکیب رنگ الهام گرفته از نوعی گل قرمز

 

ترکیب رنگ الهام گرفته از سیر

 

ترکیب رنگ الهام گرفته از ترب

 

ترکیب رنگ الهام گرفته از آناناس

روانشناسی رنگ ها و استفاده در سایت

روانشناسی رنگ ها در طراحی سایت

 می دانیم که هر رنگی بر انسان تاثیر خاصی دارد و هر کدام از آن ها حس و حال متفاوتی به انسان اتقال می دهد، ما باید در هنگام انتخاب رنگ مناسب  به این موضوع توجه کنیم. ما می خواهیم از این علم در طراحی سایت را بهره مند شویم زیرا که در طراحی سایت هدف نهایی و اصلی معرفی و فروش محصولات و خدمات است اما ما با مشتریانمان رو در رو نیستیم و نمی توانیم از بسیاری از تکنیک های بازاریابی استفاده کنیم به همین علت روانشناسی رنگ ها در طراحی سایت بسیار تاثیرگذار است.

بررسی برخی از شرکت های بنام از نظر روانشناسی رنگ

سایت برند ورزشی puma و سایت کوکاکولا از رنگ قرمز برای طراحی سایت خود استفاده کرده اند چرا که دیدن رنگ قرمز موجب افزایش ضربان قلب شده و احساس نشاط و هیجان به کاربر منتقل می کند.

 

اغلب شرکت های تولید ماشین مانند بنز و مازراتی از رنگ نقره ای و طوسی استفاده می کنند که به کاربر احساس پیشرفت و تکنولوژی پیشرفته، خلاقیت و جدیت را انتقال می دهد.

شرکت apple از رنگ سفید استفاده می کند که حس تازگی و سادگی را به بیننده انتقال می دهد استفاده از رنگ مشکی و طوسی بر جذابیت آن افزوده است.

استفاده از رنگ های سرد نشان دهنده حرفه ای بودن و جدی بودن برند تجارتی است مانند سایت شرکت HTC که از رنگ های سبز طوسی مشکی و نوعی آبی و سفید متشکل شده است.

اگر بدون در نظر گرفتن اصول جهانی روانشناسی رنگها و بر اساس محیط ترکیب رنگ سایت را انتخاب کنید ابتدا باید مشتریان خود را به خوبی بشناسید اما اگر در عرضه جهانی فعالیت دارید بهتر است به اصول جهانی بسیار توجه کنید برای مثال رنگ قرمز برای  مردم روسیه نماد کمونیست است و به آن رنگ حساس بی اعتمادی می کنند و رنگ زرد بیانگر احساس ناراحتی در سوئد، حسودی در فرانسهو تنفر در ایران است.  

طراحی قالب و لایوت ( Lyout ) و چیدمان صفحه را که میتوان توسط نرم افزار های فوتوشاپ و کرول و... انجام داد را طراحی گرافیکی سایت می گویند.

در طراحی سایت می توان قسمت طراحی گرافیکی سایت را به دست طراحان گرافیست کار سپرد، البته باید بین طراح سایت و طراح قالب و گرافیست تعامل خوب و کاملی برقرار نمود تا بتوانیم وب سایت کامل و زیبایی داشته باشیم.

یک طراح گرافیست باید با چیدمان صفحه های وب سایت آشنایی داشته باشد تا بتواند قالب خوب و بهینه ایی برای سایت طراحی نماید. 

طراحی قالب گرافیکی سایت

ابزار هایی که یک گرافیست و یک طراح سایت باید با آنها برای طراحی سایت آشنایی داشته باشد، دو نرم افزار مهم می باشد، یکی فوتوشاپ و دیگری کرل.

یک طراح سایت با آشنایی در حد متوسط با این نرم افزار ها و آشنایی با پسوند های عکس های، مخصوصا پسوند گیف ( GIF ) ، می تواند مراحل طراحی گرافیکی سایت خود را جلو ببرد.

البته مهمتر از این مسائل آشنایی با چیدمان مناسب و قرار دادن مطالب در قسمت های مختلف صفحه می باشد.

فرمت های گرافیکی در طراحی سایت

در طراحی سایت باید توجه داشته که از فرمت هایی انتخاب کرد که در همه ی مرورگر ها قابل اجرا باشد . برای این کار باید با انواع فرمت ها و خواص آن آشنایی داشت.در این مقاله سعی شده انواع فرمت های گرافیکی را برای شما معرفی می کنیم.بهتر است قبل از تعریف کردن هر کدام از فرمت ها با ویژگی های زیر که مخصوص فرمت ها می باشد آشنایی پیدا کرد.

شفافیت (Transparency) : این ویژگی به تصویر این امکان را می دهد تا درجه ای متغیر از ماتی را داشته باشد که از جامد تا شفافیت کامل (پشت تصویر کاملا قابل مشاهده است) متغیر است.

چند خط در میان (Interlacing) : این ویژگی به تصویر این امکان را می دهد تا به این ترتیب بارگذاری شود که در ابتدا خصوص فرد کشیده شوند و سپس خطوط زوج. اینکار به کاربران و بینندگان این امکان را می دهد تا تصویر را زودتر از آنکه بارگذاری به اتمام برسد مشاهده نمایند.

پیشرفت کننده (Progressive) : این ویژگی در بارکدگزاری تصاویر، چیزی شبیه به interlacing است به این ترتیب که قسمتهای مختلف تصویر بطور جداگانه بارگذاری می شوند ولی محدود به خطوط زوج و فرد نیستند. این کار سبب می شود تا کاربر تصویر را زودتر از زمان بارگذاری آن مشاهده کند.

فشرده سازی : این ویژگی به تصویر این امکان را می دهد تا توسط الگوریتم های ریاضی، که گروهی از پیکسل ها را بعنوان یک آیتم قلمداد می کنند، در حجم کوچکتری ذخیره سازی شود.

انیمیشن : انیمیشن، با استفاده از یک سری از تصاویر ثابت و پشت سرهم حس حرکت را بوجود می آورد. Gif های متحرک، نه تنها نیاز به پلاگینی ندارند بلکه تقریبا قادرند با هر سخت افزار و دستگاهی کار کنند.

فرمت های گرافیکی

GIF
این فرمت یکی از قدیمی ترین فرمت ها می باشد که در سال 1980 برای طراحی صفحات سایت توسط طرحان سایت ایجاد شد.این فرمت از الگوریتم هایی برای فشرده سازی استفاده می کند که با کم حجم کردن فایل ها در لود شدن صفحات وب استفاده می شود.در فرمت GIF رنگها به 256 رنگ (8 بیت) محدود شده است همچنین در این فرمت این امکان وجود دارد تا تصویری متحرک و انیمیشن دار با استفاده از این فرمتی تصویر ساخته شود.این فرمت جهانی بوده و در همه یمرورگرها قابل مشاهده می باشد.فرمت GIF دارای مزایایی می باشد که عبارتند از:
√ در این فرمت بیشترین فرمت گرافیکی پشتیبانی می شود
√ در این فرمت دیاگرامها تصویری بهتر نشان می دهند
√ Transparency در این فرمت پشتیبانی می شود

JPEG
این فرمت بیشتر برای افرادی که کیفیت تصویر برایشان مهم است کاربرد دارد زیرا این فرمت فایلها را فشرده می کند ولی از رنگهای حقیق 24 بیتی پشتیبانی میکند بنابراین تصویر با کیفیت بیشتری ایجاد می شود.فرمت JPEG نیز جهانی بوده و در همه ی مرورگرها ابل اجرا می باشد.این فرمت از فرمت Progressive پشتیبانی می کند.فرمت JPEG نیز دارای مزایایی می باشد که عبارتنداز:
√ این فرمت قدرت فشرده سازی بالایی دارد و به این دلیل سرعت بارگزاری آن بیشتر می باشد
√ این فرمت عکس ها را با کیفیت مطلوبی ایجاد میکند.
√ فرمت JPEG از رنگ 24 بیتی پشتیبانی می کند.

PNG
این فرمت به نسبت از بقیه ی فرمت ها جدیدتر می باشد و جایگزین مناسبی برای فایلهای GIF می باشد.این فرمت 24 بیت رنگ،Transparency و Interlacing پشتیبانی می کند همچنین این فرمت متن توصیفی کوتاهی را برای تصویر در خود نگه می دارد تا موتورهای جستجوگر از آن استفاده کنند.
معایب این فرمت این است که در همه ی مرورگرها قابل اجرا نیست و فقط در تعدادی قابل مشاهده می باشد.مزایای PNG:
√ دیاگرامهای موجود در این فرمت بهتر از فرمت JPEG نمایش داده می شوند.
√ این فرمت از Transparency پشتیبانی می کند.
√ غلبه بر محدودیتهای 8 بیت رنگ GIF
√ امکان قراردادن متن توصیفی در تصویر برای استفاده در موتورهای جستجوگر

یک طراح سایت می تواند یا از فرمت GIF و یا از فرمت JPEG برای اکثر مقاصد خود در طراحی سایت استفاده نماید. ولی از آنجاییکه حجم فایلهای GIF معمولا کوچکتر از حجم فایلهای JPEG است، بنابراین اکثر طراحان سایت از فرمت GIF برای بک گراندها، فریم ها، و باکسها و دیگر المانهای گرافیکی استفاده می کنند که در فرمت 8 بیتی مطلوب می باشند.

اکثر طراحان از فرمت JPEG برای عکسها و نقاشی ها استفاده می کنند که فشرده سازی زیاد برکیفیت تصاویر تاثیر گذار نباشد.

با افزایش بیشتر پشتیبانی از این فرمت تصویری توسط اکثر مرورگرها، به احتمال زیاد این فرمت، جایگزینی برای فرمت GIF برای المانهای غیر از عکس در صفحات سایت خواهد بود ولی در هر صورت، GIF، همچنان برای تولید انیمیشن در طراحی سایت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مینیمالیسم اصل اساسی در طراحی وب سایت

مینیمالیسم نوعی شیوه طراحی می باشد که بسیاری از شرکت ها از آن استفاده می کنند و بیشتر در زمینه های هنری و طراحی از مینیمالیسم استفاده می کنند.

منظور از مینیمالیسم صرفا ساده گرایی نیست،بلکه استفاده از عناصر اصلی و مهم بدون استفاده از عناصر پیچیده می باشد و باید عناصر اضافی را حذف کرد به عبارتی مینیمالیسم یعنی رعایت ساده گرایی و بی آلایشی.با این کار کاربرمی تواند به راحتی به خواسته ی خود برسد و ارتباط برقرار کند.

در این مینیمال اصل مهم استفاده کاربردی از رنگ ها و قالب ها در جهت بهینه سازی سایت و استفاده ی کاربردی می باشد؛به عبارتی در این روش مورد استفاده در طراحی سایت چگونگی استفاده از رنگ ها مهم می باشد نه تعداد رنگ مورد استفاده.با رعایت این اصل کاربر می تواند راحت تر به محتوای وب سایت پی ببرد.دقت کنید که در طراحی وب سایت خود نباید از همه ی فضای خالی استفاده کرد با این کار شما کاربر را به متونی که مهم و کاربردی هستند هدایت می کنید.

 مینیمالیسم

رنگ سال برای طراحی سایت

برای رشته های طراحی سایت و گرافیست هم مثل همه ی صنف های دیگر هر سال یک مدی وجود دارد...  جالب است بدانید که مد شدن فقط برای لباس و پوشاک و دکوراسیون نیست، بلکه طراحی وب سایت و طراحی های هنری و تم سایت ها هم از مد پیروی میکنند.. امسال رنگ سبز طبیعی به عنوان رنگ مد طراحی سایت معرفی شده و بهتر است برای سایت خودتان از این رنگ جذاب استفاده کنید.

علت انتخاب این رنگ این بوده که اکثرا در زمان هایی که نیاز به آرامش بیشتری داریم این رنگ اطمینان خاطر بیشتری برای ما ایجاد میکند و ما رو به ارامش خاصی می رساند که میتواند تاثیر خیلی خوبی روی بازدیدکنندگان از سایت بگذارد و آمار آنها را افزایش دهد. مد رنگی سال رو پنتن pantone معرفی میکنه و البته در ادامه رنگهای مکمل را که معرفی کرده توضیح خواهیم داد...

سایر رنگ‌های سال برای طراحی سایت

چیزی که روشنه اینه که همیشه در کنار یک رنگ اصلی رنگ های مکمل دیگه هم استفاده میشه که اون رنگ ها هم برای امسال معرفی شدن و اونها هم مثل همین رنگ سبز رنگ های برگرفته از طبیعت هستن و ده تا از این رنگ های مکمل توسط پنتن معرفی شدن که اونها هم از طبیعت گرفته شدن مثل رنگ قهوه ای مایل به بنفش و طوسی. شما باید بتوانید با خلاقیت خودتان تمامی ده رنگ معرفی شده توسط پنتن را با طیف های رنگی متفاوت در کنار هم به شکل هنرمندانه ای استفاده کنید.

کاربرد رنگهای مد در طراحی سایت

نکته ی قابل توجهی وجود داره و اون هم اینه که اگر ما مثل لباس یا هر چیز دیگه ای از مد ، از رنگ مد شده استفاده کنیم تاثیر بسزایی در دیدگاه مخاطب خواهد داشت. لوگو و ست ها و امثال این چیزها که نشان دهنده هویت کاری شغلی شماست رو نمیشه به همین سادگی تغییر داد و طراحی و رنگ بندیش رو عوض کرد اما چیزی مثل رنگ طراحی وب سایت و تم مربوط به آن را میتوان مطابق مد سال به پیش برد.

سبزی که به عنوان رنگ سال معرفی شده در واقع همان کار رنگ سبز طبیعت رو انجام میده که با تمامی رنگ های موجود در طبیعت و فضا هماهنگی و همخوانی دارد و براحتی در همه جای طبیعت به چشم میخورد. پس ما میتونیم برای پشت صحنه تصاویرمون و و حتی به عنوان رنگ های مکمل از این رنگ سبز طبیعی استفاده کنیم.

ازدیگر رنگهای پیشنهادی که میشه بهشون اشارهکرد آبی لاجوردی هستش که به عنوان یک رنگ هماهنگ میتونه برای رنگ مکمل در کنار رنگ های دیگه استفاده بشه . اما باید زیرکانه از این رنگ استفاده کرد چراکه اگر بصورت یکپارچه فضای وسیعی رو بپوشونه ممکنه خسته کننده به نظر بیاد پس بهنره که شبیه طیف رنگی ازش استفاده کنیم یا آن را به عنوان رنگ فونت در نظر بگیریم.

عدم استفاده از رنگهای قدیمی در طراحی سایت

استفاده کردن از رنگ های مد سال میتونه یه شور و اشتیاق خاصی به فضای سایتتون بده و سایت رو از حالت یکنواختی و خسته کنندگی برای مخاطب در بیاره ، دقیقا اتفاقی که اگر مدام از رنگ های قدیمی استفاده کنید و هر سال سایتتئن رو تغییر ندید میفته...

اصول استفاده از رنگها در طراحی سایت

برای طراحی سایت استاندارد و با بازدید بالا استفاده از رنگ در سایت بسیار مهم می باشد.برای انتخاب رنگ مناسب ابتدا باید با رنگ ها و همچنین خاصیت آنها آشنایی داشت.
از آنجایی که رنگ ها تاثیر بسزایی در روحیه ی ما دارند محققان رنگ ها را دسته بندی کرده اند که آن ها را نام می بریم:

√ رنگ های گرم : قرمز،نارنجی،صورتی
√ رنگ های سرد : آبی،سبز،ارغوانی
√ رنگ های طبیعی : سفید،خاکستری،قهوه ای،سیاه

حدود 216 رنگ وجود دارد که در تلویزیون ها،لامپهای خلا و LCD ها به شکلهای یکسان دیده نمی شود.به این 216 رنگ ،رنگ های Web Safe گفته می شود،اگر پیوستگی در رنگ ها برای شما مهم باشد می توانید از رنگهای Web Safe در وب سایت خود استفاده کنید.
شما می توانید برای انتخاب رنگ در طراحی سایت خود از یک رنگ غالب و رنگ دیگر به نقش مکمل را ایفا می کند استفاده کنید همچنین می توانید از رنگ های متضاد که باعث چشمگیر شدن سایت می شود استفاده کنید توجه داشته باشید که در انتخاب رنگهای متضاد رنگهای انتخابی شما باعث ارتعاش نشود زیرا در این حالت به چشم بیننده صدمه وارد می شود.

رنگ ها

به طور کل انتخاب رنگ مناسب برای سایت باید بر اساس موارد زیر باشد:

  • رنگ نوشته شده با رنگ زمینه مناسب باشد برای مثل وب سایتی با رنگ زمینه ی سفید و قلم مشکی می تواند انتخاب مناسبی باشد .رنگهایی از این قبیل به دلیل تضاد به شما در راحت خواندن متن کمک می کند.
  • برای انتخاب رنگ در طراحی سایت بهتر است از رنگ هایی که افراد را به خود جذب می کند انتخاب کرد.
  • برای رنگهای پیوسته در همه مرورگرها، از رنگهای Web Safe استفاده نمایید.
  • از تصاویری با شدت رنگ معمولی برای پیش زمینه استفاده نکنید. این کار سبب خواهد شد تا خوانایی متن کاهش یابد. چنانچه از تصویری استفاده می کنید، آن را با ویژگی watermark استفاده نمایید.
  • بهتر است رنگها در همه ی صفحات یکی باشد این کار به بیننده این امکان را می دهد که بفهمد در همان سایت می باشد.
  • رنگهایی را انتخاب کنید که تصویری را که می خواهید به بازدید کنندگان تان بدهد.

با رعایت اصول بالا می توانید در طراحی وب سایت نمونه و استاندارد در بین سایر وب سایتها از بهترین ها باشید.

ارسال نظر و نظرات ثبت شده