
الگوریتم دزدان دریایی ثابت کننده یک ضربه به وب سایت های نقض کننده کپی رایت است. اما این ضربه فقط به رتبه بندی آنها است نه موجودیت این وب سایت ها.
اخیرا نیل پاتل، تاثیر به روز رسانی الگوریتم دزدان دریایی گوگل (Google’ Pirate) را به اشتراک گذاشت، به روزرسانی که برای اولین بار در سال 2012 معرفی شد. الگوریتم دزدان دریایی نسبت به سایر به روز رسانی ها مانند "پنگوئن" و "پاندا" و "pigeon" کاملا متفاوت بود زیرا نیاز نبود کاربر برای افزایش رتبه موتورهای جستجو کاری انجام دهد. هدف اصلی به روز رسانی الگوریتم دزدان دریایی، حفظ بررسی piracy آنلاین بوده و در درجه اول تلاش گوگل برای جلوگیری خدمات آنلاین غیر قانونی بوده است. این الگوریتم در واقع از "قانون کپی رایت هزاره دیجیتال" (DMCA) حمایت می کند.
به روز رسانی بعدی الگوریتم، 2 سال بعد در سال 2014 ارائه شد و اقدام به حذف وب سایت ها ( که به احتمال زیاد سرقت شده اند) از رتبه دهی موتورهای جستجو کرد. بنابراین افرادی که این نوع سایت ها را جستجو می کردند با پیغامی مانند شکل زیر مواجه می شدند.

بعد از به روز رسانی، گوگل به کاهش رتبه وب سایت هایی که مشابه هستند و یا به احتمال زیاد قانون کپی رایت را نقض کرده اند، اقدام کرد ( پس از دریافت درخواست برای بلاک چنین سایت هایی). برخی از سایت های محبوب که محتوای کپی را ترویج دادند مانند mp3skull.com, myfreemp3.cc و غیره، یک افت بزرگ (بیش از 96%) را در نتایج رتبه بندی موتورهای جستجو تجربه کردند.
هنگامی که گوگل شکایات بسیاری برای بستن سایت هایی که قانون کپی رایت را نقض کرده اند دریافت می کند، در واقع دارای اسناد و مدارک معتبر برای مسدود کردن وب سایت است. کاربری که مایل به گزارش محتوای کپی است باید یک فرم برای حذف محتوا از گوگل پر کند. این به این معنی نیست که گوگل وب سایت را پاک می کند بلکه یعنی گوگل آدرس آن سایت را از ایندکس خود حذف می کند.
مانند تمام الگوریتم های دیگر، گوگل در مورد نحوه فعالیت الگوریتم دزدان دریایی شفاف سازی نکرده است اما در مورد حذف نقض کپی رایت (piracy) جدی است.
تمام حقوق مادی و معنوی این مقاله طراحی سایت متعلق به شرکت طراحی سایت مبنا به آدرس وب سایت www.sitedesign-co.com می باشد.