بخش چهارم :معرفی ابزار گوگل وبمستر Site Dashboard-Crawl Errors قسمت اول

10 / 10
از 1 کاربر

بیش از 90%  خطا ها در این قسمت نمایش و رفع می شود این بخش بیشتر به سرور مربوط می شود. در صورت بروز مشکل در دسترسی نقشه سایت و یا به علت نتظیمات فایل نقشه سایت به طوری که موتور گوگل چندین بار در روز وارد سایت شما می شود اما به علت پایین بودن پهنای باند هاست نقشه سایت خطا می دهد و در این قسمت می توانید بررسی کنید که مشکل از کجاست.

Crawl Errors لینک آدرس صفحاتی را به شما نشان می دهد که موتور گوگل امکان بررسی به آنها را ندارد و یا با ورود به این صفحات با خطا های HTTP مانند 404،503،200  روبرو می شوید. گوگل فقط از دو راه می تواند وارد صفحات داخلی سایت  شود 1. آدرس های موجود در نقشه سایت 2. لینک های موجود در در صفحات داخلی و خارجی.

Administrator\files\UploadFile\aSitemap Beispiel DieWebAG.png

اگر صفحه در سایت شما موجود نباشد ولی آدرسش در نقشه سایت وجود داشته باشد دارای لینک داخلی باشد خطا نمایش داده می شود. لینک های خارجی به صفحات داخلی موجب خطا نمی شود.

Crawl Errors دارای سه بخش اصلی DNS، Server connectivity و Robot.txt fetch می باشد. اگر تک کناری در هر کدام از گزینه ها رنگی به غیر از رنگ سبز داشته باشد به احتمال 99% مشکل ازهاست است، هاست های اشتراکی و یا هاست هایی که باند پایین  دارند اغلب موجب بروز این خطاها می شوند.و راه حل رفع این سه خطا  تغییر سرور می باشد. اگر به طور مدام با خطای Server Connectivity مواجه میشوید و پشتیبان هاست  به شما اطلاع می دهد که مشکل از سرور نمی باشد. هاستتان را به دقت بررسی کنید و تغییرش دهید. پشتیبان ها هاست ها اقلب مشکل را گردن نمیگیرند. معمولا 3 روز طول می کشد تا بعد از تغییرات خطا رفع شود.

در قسمت دوم Crawl Errors به آموزش رفع خطاها می پردازیم.

 Administrator\files\UploadFile\URL.png

تب DNS: زمانی که موتور گوگل نتواند وارد دومین اصلی سایت شما شود (برای مثال sitedesign-co.com )  و نتواند به به سرو سایت شما دسترسی پیدا کند خطای DNS نمایان می شود که می تواند دلایل مختلفی داشته باشد در صورت تغییر هاست باز هم خطا هایی در این قسمت رخ می دهد که مشکل ساز نخواهد بود. آما اگر این خطا ها به طور مکرر تکرار شوند سرور دچار مشکل شده است و باید به پشتیبان هاست گزارش دهید تا به رفع مشکل بپردازند. در صورت رفع نشدن مشکل سایت خود را به روی هاست دیگری منتقل کنید.

تب Server connectivity : ارور های  که در این قسمت نمایان می شوند ممکن است علتشان بسته شدن راه ورود IP موتور گوگل در FireWall سرور سایت می باشد و در چندین بار تلاشش برای مشاهده محتویات صفحات سایت بی فایده بوده است.

در تب Server Connectivity خطاهای Connection refused  نشان داده می شوند که با تماس به پشتیبان هاست سرور مشکل حل میشود. نا گفته نماند که در بسیاری از مواقع  علت این دسته از خطا ها به علت کندی ارسال و دریافت پایگاه داده ها و در کل کندی زمان تراکنش سرور می باشد. علت این کندی، زمان ارسال بین دو درخواست به سرور خیلی کم است یعنی سریع اتفاق می افتد. برای جلو گیری از این اتفاق بهتر است سایت خود را به یک هاست قویتری منتقل کنید. در صورت استفاده از هاست های اختصاصی و نیمه اختصاصی باید کد مربوط به کش داده ها را اضافه کنید و Crawl Rate گوگل را افزایش دهید.

برای افزایش زمان بین دو درخواست گوگل به configuration-settings بروید. در قسمت Crawl Rate گزینه ی Limit Googles maximum crawl rate مقدارش را تغییر دهید. لازم به ذکر است که این تغییرات فقط تا 3 ماه دارای اعتبار میباشند و بعد از 3 ماه مجددا باید این تنظیمات را انجام دهید.

تب Robots.txt Fetch  : موتور گوگل قبل از بررسی صفحات سایت به بررسی فایل Robots.txt می پردازد تا صفحاتی که وبمستر تایین کرده توسط موتور گوگل مرور نشوند را دریابد. در صورت عدم وجود این فایل ارور 404 در برای موتور گوگل رخ می دد که مشکل ساز نیست. مشکل زمانی به وجود می آید که در این فایل خطای نحوی وجو داشته باشد و یا در هنگم بررسی این فایل از سمت سرور مشکلی پیش بیاید و این فایل به طور کامل توسظ گوگل خوانده نشود. برای اینه گوگل بتواند این فایل را بخواند زمان دیگر به آن مراجعه می کند تازمانی که مشکل رفع نشود گوگل مدام این بررسی را به تعویق می اندازد و هیچ یک از صفحات سایت را بررسی نمی کند که نتیجه اش ایندکس نشدن صفحات سایت می باشد. پس سعی کنید درهرچه سریعتر  خطا های این بخش را حل کنید.

توجه داشته باشید بیشتر خطا های موجود در این قسمت دائمی نیستند. با مشاهده لیست تاریخ ایجاد خطا و تاریخ رفع خطا خواهید دید. اگر خطایی به مکرر رخ داد پس از رفع آن بعد از سپری شدن چند روز دوباره به گوگل وبمستر رجوع کنید تا اطمینان یابید خطا رفع شده است و مشکلی برای کاربران ایجاد نشده است. خطا ها در قسمت URL Errors در پایین Crawl Errors قرار دارند. در این قسمت دو تب دگر به نام های موبایل و وب وجود دارد. قسمت موبایل برای سایت هایی کاربرد دارد که نسخه جداگانه بر گوشی های همراه راه اندازی کرده اند . در این قسمت قادر به رفع خطاهای موجود می باشند. فراموش نکنید که پس از رفع و حل مشکل Mark as fixed  را علامت بزنید تا موتور گوگل نیز از رفع مشکل مطلع شود.

ارسال نظر و نظرات ثبت شده