می خواهم طراح وب شوم

8 / 10
از 20 کاربر

طی چند سالی که در حوزه طراحی سایت فعالیت داشته ایم زیاد پیش آمده دوستانی در مورد شغل طراحی سایت از ما سوالاتی کرده اند که در چند مورد خلاصه کرده ایم :
√ از کجا باید شروع کنیم؟
√ چقدر طول میکشه یاد بگیریم؟
√ با چه نرم افزاری کار می کنید؟
√ شنیدم درآمدش خیلی خوبه!درسته؟
√ تضمین شغلی داره ؟
در این مقاله سعی می کنیم با پاسخ دادن به این سوال ها دوستان علاقه مند به این گرایش را راهنمایی کنیم.به هر دلیلی شما با طراحی وب سایت آشنا شده اید و ما پیشنهاد میدهیم قبل از سوال اول یک سوال دیگر هم مطرح نمایید :

طراح وب

- یک طراح وب چه شرایط و روحیاتی باید داشته باشد ؟
اصلی ترین دلیلی که برای طرح سوال بالا و قرار دادن اون در اولویت اول سوالها داریم این است که بی شک افرادی که از راه مورد علاقه خود کسب درآمد دارند در طولانی مدت از موفق ترین افراد در زمینه کاری خود هستند. پس بهتر است قبل از اینکه سراغ شغل یا رشته خاصی بروید مطمئن شوید که به آن علاقه مند هستید و یا حداقل می توانید به راحتی با شرایط آن کنار بیایید و به آن علاقه مند شوید.                                                    
حال پاسخ سوالها را از دید تجربیات ما را بخوانید:
سوال اول ) طراحی سایت چه شرایط و روحیاتی نیاز دارد؟
در جواب این سوال چند پیش نیاز را در خود بررسی کنید:
√ روزانه چند ساعت پشت کامپیوتر می نشینید؟
√ چقدر به مسائل فنی سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر وارد شده اید؟
√ در کارهایی که انجام می دهید چقدر به جزئیات توجه میکنید و برای آنها حوصله خرج میکنید؟
اولین و مهمترین ابزاری که در این شغل شما با آن اوقاتتان را خواهید گذراند کامپیوترتان خواهد بود پس اگر زیاد با این وسیله احساس راحتی نمیکنید و تاکنون اقبال زیادی به کار با آن (مداوم و طولانی) نداشته اید اندکی کار مشکل خواهد شد. اگر فکر میکنید که میتوانید این با این قضیه کنار بیایید یا به هر صورت آن را حل خواهید کرد می توانیم پیشنیاز بعدی را بررسی کنیم وگرنه از همین جا تکلیف روشن است و به احتمال زیاد این شغل مناسب شما نخواهد بود.
گاهی اوقات در مرحله ای از کدنویسی یا الگوریتم برنامه به مشکلی برمی خورید که باید بتوانید از عهده ی آن برآیید. باید بتوانید به راحتی از منابع مختلف آنلاین و یا آفلاین مانند فروم ها و یا کتب مربوطه جواب سوال خود را بیابید.این مرحله شاید چند روز هم وقت شما را بگیرد که البته در ازای آن یک تجربه ارزشمند و ناب به دست خواهید آورد ولی در هر سطحی که باشید غالباً به این گیرها خواهید رسید. شخصی می تواند از عهده ی این شرط برآید که روحیه و امید بالایی داشته باشد و از تلاش زیاد خسته نشود.
در حل مساله بالا غالباً نیاز خواهید داشت که در منابع لاتین به دنبال پاسخ باشید ، پس حتماً باید تسلط خوبی به زبان انگلیسی (حداقل در سطح خواندن) داشته باشید. اگر درحال حاضر با زبان انگلیسی مشکل دارید و همیشه درس زبان را با نمره پایینی گذرانده اید نگران نباشید با راه کارهایی که بزودی به شما ارائه خواهم داد و با اندکی پشتکار می توانید تسلط خود را بالا ببرید پس نگران نباشید ما و هزاران دوست دیگر با شماییم و یاریتان می کنیم تا این مرحله را پشت سر بگذارید.
طراحی وب در حقیقت به دو گرایش اصلی طراحی سایت و برنامه نویسی تقسیم می شود. ورود به هر گرایش استعدادهای خاصی را می طلبد. به عنوان مثال کسی که وارد گرایش طراحی (در حوزه وب) می شود هر چه سلیقه گرافیکی بهتری داشته باشد و تسلط بیشتری روی مسائل روانشاسی رنگ ها و رابط ها و تجارب کاربری پیدا کند موفق تر خواهد بود. در گرایش برنامه نویسی شما با این مسائل کمتر سر و کار دارید و بیشتر باید روی الگوریتم و ساختارهای برنامه نویسی ، روش های بهینه سازی سایت ، حفاظت از داده ها و در کل مهندسی های نرم افزار تمرکز کنید و آموزش ببینید.

شرایط دیگری هم هست که به دلیل اشتراک در غالب کارها آنها را مختص به طراحی وب نمی کنیم. به عبارتی هر کجا مشغول به کار شوید تا حدودی با آنها سر و کار دارید ، ذکر آنها از حوصله ی این یادداشت خارج است و بی جهت ذهن شما را درگیر خواهد ساخت.
سوال دوم ) از کجا و چگونه باید شروع کنیم ؟
شروع همیشه سخت است. ولی یک شروع حساب شده ، درست و با انرژی بی شک شما را در مسیر موفقیت قرار خواهد داد. این وظیفه ماست که بهترین و سریع ترین راه را به شما نشان دهیم و در کنارتان باشیم تا در مسیر قرار بگیرد و به تنهایی بتوانید ادامه دهید.پس نگران نباشید شما را دقیق راهنمایی خواهم کرد.
به اختصار منابع آموزشی و مراحلی که باید طی کنید را ذکر می کنم و بزودی در یک یادداشت مجزا بصورت کامل تر به این مساله خواهیم پرداخت.
ابتدا شما باید با اصول وب آشنا شوید. یکسری مفاهیم و اصطلاحات را فرا بگیرید. مراحل ایجاد و اجرا و نمایش یک صفحه وب را بدانید تا یک دید کلی نسبت به مسیر حرکت داشته باشید . بعد از آن باید حداقل به دو زبان کدنویسی HTML و CSS رجوع کنید، آنها را فرابگیرید و با تکیه به تمریناتی که به شما معرفی میکنیم تسلط خود را بالا ببرید. پس از آن با دو زبان برنامه نویسی سمت سرور و سمت کاربر آشنا خواهید شد که با یک تصمیم گیری درست یکی از آنها را باید برگزینید و ادامه دهید تا به مراحل حرفه ای وارد شوید.
در این بین با چند نرم افزار گرافیکی و کدنویسی هم آشنا می شوید که باید تلاش کنید تسلط عمومی تان را روی آنها بالا برده و بصورت تخصصی در جهت فعالیت خود به کارشان گیرید.
در فراگیری عجول نباشید ، آهسته ولی پیوسته قدم بردارید تا حرفه ای شوید.
سوال سوم ) چقدر طول میکشه یاد بگیریم؟
فقط می توانم بگویم اگر بخواهید و تلاش کنید مدت زمان یادگیری شما کاهش می یابد. بسته به تعریفی که شما از یادگیری دارید و هدفی که دارید ممکن است یک روز تا ده سال و یا بیشتر زمان نیاز داشته باشید.
اگر بخواهید حرفه ای و تخصصی یاد بگیرید البته باید تلاش زیادی کنید و زمان زیادی را پشت سر بگذارید. زمان زیاد به این معنا نیست که حجم مطالب بالاست یا پیچیدگی مباحث زیاد است .بیشتر به این دلیل است که شما در طول زمان با مشکلات متفاوتی برخورد خواهید کرد که حل کردن هر کدام از آنها بر تجربیات ضروری مورد نیاز یک حرفه ای می افزاید. وگرنه زبانهای برنامه نویسی و کدنویسی تحت وب نیز مانند بقیه زبانهای سطح بالاست و اگر قبلاً هر نوع برنامه نویسی کار کرده باشید سریع پیشرفت خواهید کرد و فقط نیاز است که در طول زمان با ساختار و دسترسی های تحت وب آشنا شوید.
سوال چهارم ) با چه نرم افزاری کار می کنید؟
با نرم افزارهای متفاوتی آشنا خواهید شد و در هر کدام بسته به گرایش خاصی که به آن ورود نموده اید باید یک تسلط حداقلی داشته باشید و آن را افزایش دهید.
در یک دسته بندی کلی می توان نرم افزارها را در دو گروه مجزا قرار داد:
 نرم افزارهای گرافیکی (برداری و پیکسلی) : مانند فتوشاپ ، ایلوستریتور ، کورل دراو و …
 نرم افزارهای کدنویسی : مانند Dreamweaver , Aptana Studio , SublimeText , Notepad+  و…
در مورد نرم افزارهای برنامه نویسی این نکته را بدانید که گروه نرم افزارها فقط روند کدنویسی شما را سرع تر و مرتب تر می کنند و شما میتوانید تمام کدهای خود را حتی در یک فایل Notepad ساده بنویسید.
سوال پنجم ) شنیدم درآمدش خیلی خوبه!درسته؟
مشاغل آی تی در کل دنیا در حال حاضر از لحاظ درآمد حاصله یا در صدر قرار دارند و یا با سرعت زیادی رو به رشد هستند. به قطع درآمد یک طراح وب در ایران و آمریکا و یا بسیاری از کشورهای دیگر (با فرض سطح یکسان برنامه نویس) اصلاً قابل مقایسه نیست .
یکی از اصلی ترین عواملی که تعیین کننده در آمد شماست توانایی شما در گرفتن تعداد پروژه های بیشتر است.هر چقدر شما فعال تر باشید و تیم قوی تری داشته باشید (و در صورتی که آزادکار و مستقل هستید توانایی های بیشتری را در خود ایجاد کرده باشید) تعداد پروژه های موفق بیشتری خواهید داشت و در گذشت زمان ، توانایی انجام پروژه های بزرگتری را خواهید داشت .پروژه های بزرگ و موفق خود یک عامل مهم در نشان دادن توانایی شما به دیگران و ایجاد حس اعتماد در مشتری است که بصورت تصاعدی هر مشتری راضی یک مشتری جدید به شما معرفی میکند. هر چند طی این روال به سادگی این چند خطی که خواندید نیست ولی دست نایافتنی هم نیست و رابطه مستقیمی با تلاش شما دارد.
 سوال ششم ) تضمین شغلی داره؟
مهمترین ضامن ثبات شغل شما در این قبیل کسب و کارها ، فقط و فقط تخصص شماست. هر چقدر تخصصی تر وارد یک حرفه شوید ضمانت کار خود را بالاتر برده اید. یک نکته مهم را همیشه مد نظر داشته باشید هر چقدر تخصص بالاتری داشته باشید در ازای زمان کمتر پول بیشتری دریافت خواهید کرد این مساله کاملاً طبیعی است ، چون شما رقیب کمتری دارید .
و چند نکته دیگر …
به روز باشید :
یک خطر جدی همیشه شما را تهدید می کند. هیچ وقت به داشته هایتان بسنده نکنید. تخصص مقطعی است . با گذشت زمان مفهوم و جایگاه تخصص در هر زمینه ای تغییر می کند. به اطراف خود نگاه کنید! حدوداً تا ۲۰ سال پیش مقطع لیسانس نسبتاً مقطع تحصیلی بالایی بود. ولی در حال داشتن مقطع تحصیلی لیسانس در بسیاری از موقعیت های شغلی یک پیش نیاز حداقلی محسوب نمی شود. برخلاف عقیده ی عرف ، حجم معلومات و مطالب کسب شده توسط یک دانشجوی مثلاً مهندسی الکترونیک نسبت به ۲۰ سال پیش بسیار بیشتر است. ارتباطات و رسانه ها گسترش پیدا کرده اند ولی نیاز جامعه نیز افزایش پیدا کرده است. به عبارتی رشد نیازها بسیار بیشتر از رشد حجم معلوماتی یک دانش آموخته ی مقطع لیسانس شده است و به همین دلیل می باشد که به ظاهر لیسانس بی ارزش شده است.
به طراحی سایت برمی گردیم. ۱۰ سال پیش اگر کسی کدنویسی HTML و استایل نویسی inline بلد بود و یا حداقل می توانست از طریق تب Design نرم افزارهایی مانند Frontpage یک صفحه وب استاتیک بسازد می شد نام طراح وب بر او گذاشت و چه درآمدهایی که می توانست داشته باشد. ولی بعد از گذشت چند سال و رشد سریع رایانه ها و ارتباطات ، امروزه حتی بسیاری از مدیران و سردبیران وب سایت ها هم به زبان HTML و CSS در حد نیاز خود تسلط دارند. امروز حداقل ها برای یک طراح وب متوسط (شاید هم معمولی) تسلط کامل بر HTML,CSS,javascript و آشنایی سطحی با زبانهای سمت سرور و توانایی کار با پلاگین ها و اسکریپت های سمت سرور و کاربر ، بهره گیری از سرویس های آنلاین (مانند درگاههای پرداخت و وب سرویس ها) ، آشنایی با متدهای طراحی روز ، رابط های کاربری و مفهوم تجربه کاربری می باشد. قاعدتاً باید مرتب خود را بروز نگه دارید و آخرین مقالات تخصصی را دنبال کنید تا همیشه متخصص باقی بمانید .
 صبر داشته باشید :
یک شبه پولدار شدن را فراموش کنید. در این مسیر صبر داشته باشید. شاید مجبور شوید مدت زیادی کار رایگان انجام دهید یا در پروژه ها مشارکت داشته باشید و یک دهم حق واقعی خود را دریافت کنید . این مراحل لازم است.چون علاوه بر کسب تجربه و آشنایی با بازار کار به شما اعتبار می بخشد و باعث می شود که شناخته شوید. در این مرحله هر چقدر انتظارات مالی خود را کم کنید و در عین حال توانایی های خود را معرض دید کارفرماها و یا مدیرپروژه قرار دهید و آنها را اثبات کنید بیشتر دیده می شوید و سریعتر وارد مراحل جدی  کار می شوید.خود را به دیگران اثبات کنید و مطمئن باشید که کم کم شناخته خواهید شد و به شما روی می آورند تا یک کار با کیفیت و تخصصی برایشان اجرا کنید. در این مرحله نوبت شماست که جانب انصاف را رعایت کنید تا این روال روی آوردن ها رو به زوال نرود.

ارسال نظر و نظرات ثبت شده
حسین : بسی استفاده کردیم
25 3
ممنون ، متن خوبی بود
فرزانه :
22 3
عالی بود از راهنمایی هاتون ممنون.موفق باشید
مریم :
16 3
مطلب مفیدی بود.ممنون.دید دقیق تروبهتری نسبی به قبل بهم داد.باسپاس
مصطفی شیری زاده : عالی بود
14 3
سلام بی نظیر بود یک صفحه آ5 از جملات خوب شمارو که به نظرم لازمم بود را پرینت گرفتم معلومه این توضیحات از روی تجربه نوشته شده اکثراً مدیر سایت ها همچین حرفهایی نمی زنند و دوست ندارند کسی به تجربه ی اونا دست پیدا کنه
:
14 4
قسمت مقالات شما ارزش تجربه چند ساله رو داره. واقعا به خاطر این مقالات ازتون تشکر میکنم
:
8 3
بسیار خوب بود
محمد :
6 3
ممنون از مقاله خوبتون واقعا عالی بود.
vahid :
9 4
عالی بود . هر جا که رفتم یه سری مطالب سردرگم کننده داد دستم ولی توضیحاتت کامل بود
مدیریت : پاسخ
6 3
سپاس برای سپاسگذاری - خوشحالیم که مورد استفاده قرار گرفت
زهرا :
4 3
خیلی خوب راهنمایی کردین. ممنونم از شما.
حامد :
3 3
سلام مرسی از مقاله خوبتون ♥ کاش میشد از html-css یه پس زمینه ای ب ما میدادید و یه اموزش تصویری از طراحی وب با تشکر
شاهین :
3 3
مرسی .عالی بود
محمد جواد :
5 3
خیلی ممنون از تجربیاتتون استفاده کردیم مطمینا به ما در تصمیم گیری هایی درسی که آینده ما هستند کمک شایانی خواهد کرد خیلی خیلی ممنونم
mahnaz :
4 4
سلام خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. من دارم طراحی سایت میخونم ولی دچار سردرگمی شدم.به من گفتن اگر html5, css3, jquery , و asp.net را بلد باشید میتونید سایت طراحی کنید.نظر شما چیه؟یعنی به javascript و php نیاز نیست؟؟؟؟؟
مدیریت : پاسخ
4 3
بله می توانید - و مقداری هم در تسلط به جاوا اسکریپ هم نیاز می باشد. می توانید به کارگاه های آموزش طراحی سایت با asp.net تشریف برده و حتی زمانی را برای کارآموزی سپری نمایید تا تجربه مناسبی هم پیدا کنید. متاسفانه جای برای معرفی کردن هم سراغ نداریم ولی حتما اگر بگردید پیدا خواهید کرد.
mahnaz :
3 4
مرسی از راهنماییتون. ببخشید که سوال بی ربط میپرسم ولی میخواستم بدونم به عنوان یه طراح سایت باید responsive و seo را هم یاد بگیرم یا فرد دیگه ای این کار ها رو باید برای سایت من انجام بده
مدیریت : پاسخ
5 3
صد درصد برای ارائه کار حرفه ای باید این دو موضوع هم برای وب سایت هایی که به مشتری ارائه می دهید، رعایت نمایید.
Armin :
2 3
متن خیلی خوبی بود
محمد :
2 3
خیلی خوب بود
abed :
1 0
مفید بود، ببخشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدین. اول اینکه طراحی وب بیشتر کار گروهیه یا یک نفرم که چندتا مهارت داره هم میتونه به تنهایی مثلا تو خونه انجام بده. دوم: با مشتیریان که شرکت یا هر افرادی که به سفارش اونها وب طراحی میکنیم نیاز به ارتباط حضوری هم هست یا نه. به طور مثال کسی که مدیریت سایت رو بر عهده داره مثلا نیاز هست روی سیستم او هم کاری انجام بدیم، برنامه ای نصب یا راه اندازی، سیستم امنیتی‌ای چیزی سوم: اگر خطاهی در طراحی و برنامه نویسیمون داشته باشیم چه مشکلاتی رو میتونه به وجود بیاره
قاسم :
3 0
همین که آدمو مأیوس نمی کنید ، یه دنیا ارزش داره. ممنون
Zahra :
1 0
عالی بود
امین :
1 0
ممنونم از مقاله ی خوبتون مرسی که به ما تازه کارا امید میدین
:
1 0
thank you so muuch
احمد :
2 0
ali bod moshaveraton emshb enghad naraht bodm az kond pishraftanm k ba sohbathaye shoma dobare ricaveri shodm mrcccccc
آموزش طراحی سایت
مقاله هدف از طراحی سایت
مقاله فرآیند هایی که وب سایت می بایست از آنها حمایت کند
مقاله مخاطبین وب سایت
مقاله مینیمالیسم اصل اساسی در طراحی وب سایت
مقاله اصولی که باید در طراحی وب رعایت کرد
مقاله مقدمه آموزش طراحی سایت
مقاله آموزش html در کنار آموزش طراحی سایت
مقاله آموزش css در کنار آموزش طراحی سایت
مقاله آموزش سئو در کنار آموزش طراحی سایت
مقاله نکاتی راجع به طراحی فروشگاه اینترنتی
مقاله بهینه سازی حجم صفحات وب و تاثیر آن بر طراحی سایت
مقاله اصول استفاده از رنگها در طراحی سایت
مقاله فرمت های گرافیکی در طراحی سایت
مقاله اشتباهات رایج در طراحی سایت
مقاله المانهای آزار دهنده در طراحی وب سایت
مقاله ویژگی های یک وب سایت موفق
مقاله نحوه تعمیر و نگهداری سایت
مقاله روش پیدا کردن اولین مشتری در طراحی سایت
مقاله تفاوت http با https در امنيت اطلاعات
مقاله هفت دلیل برای موفقیت وب سایت
مقاله روش هایی برای جذب بازدیدکننده وب سایت
مقاله فایرباگ چیست و کارکردن با آن چگونه می باشد؟
مقاله مزایا و معایب طراحی سایت های داینامیک
مقاله می خواهم طراح وب شوم
مقاله بازاریابی از طریق موتورهای جستجو
مقاله ریشه همه مشکلات رمز عبور:بگو نه به کلمات عبور به اشتراک گذاشته شده
مقاله چگونه در دنیای دیجیتال ارتباط خود را با مشتری مدیریت کنیم
مقاله معرفی کامل رشته فناوری اطلاعات
مقاله چگونه اقدام به برنامه ریزی استراتژیک کنیم
مقاله فناوری اطلاعات و موارد استفاده آن در مدیریت کسب و کار
مقاله طراحی یک چشم انداز عملی برای زندگی شما
مقاله وب سایت خود را به SSL مجهز کنید
مقاله هوشمندی تجاری چیست
مقاله مدیران پروژه موفق چه ویژگی هایی دارند
مقاله معرفی کامل دیسک های Blu-ray
مقاله هفت نکته کلیدی برای موفقیت در بازاریابی جهانی
مقاله نکات بازاریابی اینترنتی و بازاریابی ایمیل
مقاله اهمیت شبکه های اجتماعی در بازاریابی اینترنتی
مقاله Bounce Rate چیست و چگونه عمل می کند
مقاله مزایا و معایب سایت های فلش
مقاله اینفوگرافیک در طراحی سایت
مقاله W3C چیست ؟
مقاله تجارت و کسب و کارهای اینترنتی
مقاله انواع طراحی سایت بر اساس رابط کاربری وب
مقاله دلایل عدم مطالعه محتوای وب سایت
مقاله تفاوت طراحی وب سایت و توسعه وب سایت
مقاله معماری در طراحی سایت و افزایش سود دهی
مقاله طراحی سایت روان یا Liquid Design
مقاله هفت روش دریافت نظر و کامنت در پست های وب سایت
مقاله مزایا و معایب پست مهمان در طراحی سایت
مقاله آموزش ساخت شناسه ایرنیک
مقاله آموزش تنظیم رابطه های مجاز دامنه در ایرنیک
مقاله چند نکته انکار ناپذیر در طراحی سایت
مقاله نکاتی در طراحی سایت های دو زبانه
مقاله نکات مهم برای جذب بازدید کننده
مقاله طراحی سایت واکنش گرا
مقاله اشتباهاتی که نباید در طراحی وب سایت مرتکب شد
مقاله نحوه افزایش سرعت ایندکس مطالب جدید سایت
مقاله علل عدم موفقیت وب سایت
مقاله CMS و مزایای استفاده از آن
مقاله اهمیت صفحه ی اصلی سایت در ترافیک وب سایت
مقاله چگونه یک وب سایت موفق داشته باشیم؟
مقاله چرا باید سایت داشته باشیم؟
مقاله چگونگی بیان درخواست به طراح سایت
مقاله چند نکته ساده که هر طراح وب باید بداند!
مقاله نکات طراحی سایت در سال 2014
مقاله اهمیت گالری تصاویر در وب سایت
مقاله جیمیل به شما پیشنهاد توقف دریافت ایمیلهای اسپم را می دهد
مقاله معرفی سرویس OptinMonster (کاربران را در سایت خود نگاه دارید)
مقاله چطور یک کامنت عادی برای من 650 دلار سودآوری کرد؟
مقاله برای مدیریت حرفه ای یک وبسایت به چه نیازمندید؟
مقاله گوگل درصدد ساختن آینده ای با دختران کدنویس است
مقاله معیارهای انتخاب طراح سایت
مقاله Hero header در طراحی سایت
مقاله استفاده از فضای منفی در طراحی سایت
مقاله اصول طراحی سایت برای نوجوان
مقاله طراحی سایت با دکمه های نامرئی
مقاله اینفوگرافیک چیست؟
مقاله تکنیک های طراحی سایت Infinite Scrolling
مقاله روند طراحی سایت در 2015 چگونه خواهد بود؟
مقاله بهترین ابزارهایی که برای طراحی سایت میتواند از آن ها استفاده کرد
مقاله نکات امنیتی که در طراحی سایت باید رعایت شوند
مقاله تکنیک آپلود کردن تصاویر به صورت فونت در طراحی سایت
مقاله طراحی سایت با فرمت فلش
مقاله طراحی سایت برای موبایل
مقاله روش های مختلف طراحی سایت
مقاله مقایسه سرعت اجرایی php با asp.net
مقاله مشتری جهنمی
مقاله طراحی سایت با RUP
مقاله طراحی سایت با روش پارالاکس
مقاله تاریخچه طراحی سایت (اینفوگرافیک)
مقاله با 6 قدم در گوگل سایتز سایت خود را به صورت رایگان بسازید
مقاله تفاوت بین توسعه دهندگان وب و طراحان سایت
مقاله کارت ویزیت طراح سایت
مقاله بیماری هایی که ممکن است یک طراح سایت به آن ها مبتلا شود.
مقاله نرم افزار موبایل یا سایت ریسپانسیو، کدام بهتر است؟
مقاله آموزش طراحی سایت ریسپانسیو و واکنشگرا
مقاله متا تگ viewport و استفاده از آن در طراحی سایت ریسپانسیو
مقاله مدیا کوئری و استفاده از آن در طراحی سایت ریسپانسیو
مقاله گوگل و طراحی متریال
مقاله چه مواردی در طراحی سایت برای کاربر آزار دهنده است؟
مقاله طراحی سایت کاربر پسند و کاربردی
مقاله ساخت Favicon
مقاله بهترین روش یادگیری طراحی سایت
مقاله چگونه یک طراح وب و یا شرکت طراحی استخدام کنیم؟
مقاله 20 گام برای پیاده سازی یک وب سایت عالی
مقاله بهترین دوره های آنلاین طراحی سایت
مقاله استفاده از تجربه بازی های رایانه ای در طراحی وب سایت
مقاله رفع مجازات گوگل
مقاله بهترین نوع فایل تصویر برای استفاده در وب سایت چیست؟
مقاله قرار دادن نقشه گوگل در سایت و شخصی سازی آن
مقاله نام و کد هگزا دسیمال رنگ ها برای استفاده در برنامه نویسی وب سایت
مقاله 10 اشتباه مهلک در طراحی سایت
مقاله کاربرد css در طراحی سایت
مقاله عوامل موثر در کیفیت طراحی سایت
مقاله ترکیب html و css در طراحی سایت
مقاله شغل های همگام با طراحی سایت
مقاله تفاوت وب سایت و وب پورتال
مقاله معایب پارالاکس در طراحی سایت
مقاله طراحی سایت اپن کارت
مقاله تم کلی طراحی سایت در سال 2016-2017 : تمایز
مقاله روند بد منظر در طراحی سایت 2016
مقاله طراحی سایت فروشگاهی بر پایه پرستاشاپ
مقاله ایجاد افکت سه بعدی در طراحی سایت
مقاله مقایسه طراحی سایت اپن کارت و پرستاشاپ
مقاله XSLT در طراحی سایت
مقاله نکاتی برای شروع طراحی سایت
مقاله راه های ایندکس کردن صفحات وب سایت توسط گوگل
مقاله چه عواملی به طراحی سایت اعتبار می بخشد؟
مقاله کیدل : موتور جستجو مناسب برای کودکان
مقاله 20 فونت برتر برای استفاده در طراحی سایت
مقاله مثال هایی از طراحی سایت آزار دهنده
مقاله 7 قانون در طراحی سایت موثر
مقاله 5 ابزار طراحی سایت جدید در سال 2016
مقاله عوامل تعیین کننده هزینه طراحی سایت
مقاله در شرکت طراحی سایت مبنا از چه تکنولوژی هایی برای طراحی سایت استفاده می شود؟
مقاله ابزار AMP چیست؟
مقاله نکاتی برای تبدیل شدن به یک استاد طراحی سایت
مقاله ساخت و طراحی سایت در گوگل
مقاله صفر تا صد طراحی سایت
مقاله طراحی سایت وردپرس
مقاله طراحی سایت تک صفحه ای
مقاله نرم افزار طراحی سایت
مقاله طراحی سایت فلت
مقاله هنگام طراحی سایت جدید از چهار اشتباه ساده طراحی سایت اجتناب کنید
مقاله معرفی کتاب طراحی سایت واکنش گرا و تطبیقی
مقاله علائم نیاز به طراحی سایت جدید
مقاله نکاتی مفید برای طراحی سایت جدید
مقاله تفاوت UX و UI در طراحی سایت
مقاله آنچه که باید در طراحی سایت بدانید
مقاله به منظور افزایش امنیت طراحی سایت چه باید کرد
مقاله تاثیر بلاگ در طراحی سایت
مقاله چگونه هزینه طراحی سایت را کاهش دهیم
مقاله نقش ویدئو در طراحی سایت
مقاله اصول طراحی صفحه بندی سایت
مقاله الگوریتم Rank Brain
مقاله طراحی سایت مستقل
مقاله مقایسه طراحی تخت و متریال دیزاین در طراحی سایت
مقاله روند طراحی سایت در سال 2017
مقاله 5 روش جدید در طراحی سایت در سال 2017
مقاله نکات روانشناسی ساده در طراحی سایت
مقاله اینفوگرافیک طراحی سایت رسپانسیو چیست
مقاله مقایسه فریم ورک بوت استرپ با متریال دیزاین
مقاله طراحی سایت بر مبنای احساسات
مقاله طراحی سایت سئو محور
مقاله فضای منفی در طراحی سایت
مقاله باید ها و نباید ها در طراحی سایت
مقاله درطراحی سایت از رنگ سبز طبیعی استفاده کنید
مقاله طراحی فروشگاه اینترنتی مناسب چه افرادی است؟
مقاله تاثیر طراحی فروشگاه اینترنتی در کسب در آمد
مقاله طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی