در این مقاله از طراحی سایت به طور مفصل در مورد وب سایت صحبتخواهیم کرد. در حدود دهه ی 90 قرن بیستم میلادی باتوجه به گسترش میزان استفاده از ابزار دیجیتالی و فایل های دیجیتالی مفهومی به نام html به وجود آمد، که در مقاله html چیست می توانید به طور کامل با این مفهوم آشنا شوید. در تعریف کلی این فایل ها، انواعی بودند که شامل هم متن هم تصویر و هم صوت و... می شدند.
امروزه این گونه فایل ها گسترش یافتند و مفهومی به نام سایت و وب سایت به وجود آمده است.
وب سایت ها شامل انواع فایل ها بر روی شبکه جهانی اینترنت می باشند، که ابراز مناسبی برای ارتباط با سایر کاربران به روشی سریع و لحظه ایی و همچنین اشتراک فایل ها و مطالب، با آنها می باشد.
در دنیای امروز که عصر ارتباطات نامیده میشود، وب سایت ها مهمترین رسانه بعد از تلوزیون می باشند که با پیشرفت سریع کمپانی های طراحی سایت ، حتی وب سایت ها در سالهای اخیر برای بسیاری از مردم جهان تبدیل به رسانه اول شده اند.
برای مثال بسیاری از مردم جهان دیگر روزنامه نمی خرند و از طریق وب سایت ها، آنها را مطالعه می کنند.
بسیاری از خرید ها از طریق وب سایت ها انجام می شود.
بسیاری مردم کتاب های مورد علاقه را از طریق وب سایت ها تهیه و مطالعه می کنند.
حتی ارتباط مردم با هم از طریق بسیاری از وب سایت ها مانند Facebook.com و ابزار های چت که از طریق وب سایت ها مانند وایبر و واتس آپ و لاین و... ؛ امروزه حتی ما زحمت انجام بسیاری از سفر ها را به خود نمی دهیم و به این ارتباط مجازی از طریق اینگونه وب سایت ها بسنده می کنیم.
تاریخچه وب سایت چیست؟
در سال 91 از قرن بیستم میلادی شخصی به نام " تیم برنزلی " با ابداع خود توانست اولین وب سایت را به نام خود ثبت نماید. ایشان را مخترع وب سایت می نامند . اما ایشان دو سال قبل در سال 89 میلادی توانسته بود فایل html را به مرتبه و شکل ساخت یافته تری برساند.
گرچه فایل های html که یک فایل ترکیبی ست، که شامل چندین فایل دیگر در یک فایل می شود، در دهه ی 60 قرن بیستم میلادی توسط دو محقق و استاد دانشگاه به جهانیان ارائه شده بود.
ولی " تیم برنزلی" با تکمیل تحقیقات گذشته و ارائه یک صفحه بر روی بستر نت که همگان بتوانند آن را تماشا کنند، نام خود را به عنوان مخترع وب سایت ثبت نمود.
در زمان حال این وب سایت ها به سطح بالایی رسیده اند و در زندگی های روزمره ما تاثییر گذار نیز شده اند.
امروزه طراحی سایت یک شغل پر درآمد شده است؛ وب سایت ها نیز مکان مناسبی برای تجارت و تبلیغ های تجاری ایجاد کرده اند.
شرکت طراحی سایت مبنا که در طراحی سایت فعالیت دارد امروزه در ایران یکی از بهترین شرکت های طراح سایت در داخل کشور می باشد که آدرس وب سایت این شرکت : sitedesign-co.com که ما می توانیم از طریق این سایت و مقالات این شرکت اطلاعات خوبی در ضمینه نت و وب سایت بدست آوریم؛ همچنین نمونه کارهای طراحی سایت هایشان می توانند مدل خوبی برای ما برای کار در این زمینه باشند.
فایل html چیست؟
در این مقاله از طراحی سایت قصد داریم در مورد فایل html ، نکاتی را ارائه نماییم. همانگونه که در تاریخچه وب سایت گفتیم در سال 91 از قرن بیستم میلادی شخصی به نام " تیم برنزلی " با ابداع خود توانست اولین وب سایت را به نام خود ثبت نماید. ایشان را مخترع وب سایت می نامند . اما ایشان دو سال قبل در سال 89 میلادی توانسته بود فایل html را به مرتبه و شکل ساخت یافته تری برساند. در ادامه به تشریح بهتری از فایل های Html می پردازیم.
فایل های html فایل هایی هستند که در آن ما می توانیم در کنار متن، تصویر، صوت و سایر پسوند های مختلف را به طور ترکیبی داشته باشی و بین آن ها توسط لینک، پیوند ایجاد نماییم.
این فایل ها دسترسی ما را به منابع در کنار هم بسیار ساده کرده است، و باعث شده که ذخیره کردن بسیاری از اطالعات که نیاز به در کنار هم بودن متن و تصویر و... را دارند، کاری سهل و آسان شود. مانند ذخیره کتابی که قرار است هم متن داشته باشد هم تصویر.
این فایل ها به گونه ایی طراحی شدند که یک فایل و پسوند مشترک و جهانی باشند برای قرار دادن فایل ها بر روی بستر جهانی اینترنت، که نوشتن آن یک چارت مشخص دارد که با آن در بخش آموزش html میتوانید آشنا شوید. توضیحات کامل و کافی درباره نوشتن و ایجاد این فایل ها را در مقالات شرکت طراحی سایت ارائه کرده ایم.
تفاوت CSS و HTML چیست؟
CSS چیست؟
CSS مخفف شده ی Cascading Style Sheets است. CSS یکی از ابزار های طراحی سایت است که به وسیله ی آن شکل ظاهری صفحات ساخته شده توسط HTML را تعیین میکند. این ابزار در سال 2000 در میان طراحان سایت به محبوبیت رسید.
تا چند سال پیش اغلب مرورگرهای رایج قادر به پشتیبانی از استاندارد های CSS نبوده اند و حتی تا امروز برخی از مرورگرهای قدیمی شرکت ماکروسافت قادر نیستند همه ی دستورات CSS را پشتیبانی کنند و این اتفاق طراحی سایت را به عذاب مبدل میکند.
یک صفحه ی وب سایت خوب باید بتواند در همه ی مرورگرها به خوبی اجرا و نمایش داده شود. برای این منظور طراحان سایت باید وقت زیادی بگذارند تا بتوانند روشی ابداع کنند تا کد های CSS حتی در مرورگرها قدیمی و غیر استاندارد اجرا شود.
سازگاری سایت با همه ی مرورگر های موجود یکی از اصول سئو سایت میباشد.برای این منظور اصولا بعد از طراحی قالب اصلی یک فایل ایجاد شده و کد های CSS در آن قرار میگیرد.
با CSS چه کارهایی می توانیم انجام دهیم؟
- مشخص کردن فونت
- مشخص کردن رنگ پیش زمینه و پس زمینه
- مشخص کردن فاصله ها تا حاشیه و اجزای صفحه
- مشخص کردن طول و عرض
- مشخص کردن عکس پس زمینه
- ایجاد تغییرات در موقعیت قرارگیری اجزای صفحه
- مشخص کردن چپ چین و راست چین بودن سایت
همچنین بسیاری از امکانات دیگر مانند انیمیشن سازی در CSS3
تفاوت HTML و CSS
در طراحی وب سایت از HTML برای ایجاد اجزای تشکیل دهنده سایت استفاده میشود پس از ایجاد اجزا تشکیل دهنده صفحه سایت را با استفاده از CSS به آن ها شکل میدهند زیرا اجزای صفحه به صورت نا مرتب و نا منظم بوده و فرم خاصی ندارند.
دلیل معمول کاهش بازدید وب سایت
یکی از مسائلی که باعت ناراحتی وبمستران میشود کاهش بازدید سایت است و هر وبمستری تمامی سعی و هنر خود را به کار میگیرد که چنین اتفاقی برای سایت اش رخ ندهد.
در این مقاله طراحی سایت مبنا برخی از این دلایل معمول را بررسی میکنیم. نیازی نیست خیلی نگران باشید زیرا این موانع به راحتی رفع می شوند.
حذف شدن لینک ها از دیگر سایت ها
زمانی سایتی به صفحات سایت شما لینک می دهد کاربران میتوانند وارد سایت شما شوند که موجب میشود رتبه شما در نتایج گوگل افزایش یابد. اما با گذشت زمان بعضی از لینک ها و یا صفحاتی که به سایت شما لینک داده اند حذف میشوند و در نتیجه شما کاربرانی که از این طریق کسب کرده بودید را از دست خواهید داد و کاملا منطقی و طبیعی است که رتبه شما در گوگل افت کند و بازدید سایت شما کاهش یابد.
مانند تبلیغات شما در سایت های دیگر، تا زمانی که تبلیغات ادامه داشته باشد بازدید سایت شما بالاست و هنگامی که مهلت تبلیغ شما به پایان میرسد طبیعی است بازدیدکننده کمتری داشته باشید.
بروز رسانی نکردن سایت
دقت فرمایید که هدف کاربران تازه ترین و با کیفیت ترین محتویات است و برای رفع این نیاز خود به صورت دائم به سایت هایی مراجعه میکنند که دارای محتویات تازه و با کیفیت باشد واگر این سایت ها دیگر محتویات خود را بروز رسانی نکنند دیگر این کاربران به آنها مراجعه نمی کنند.
و یا اینکه سایت شما دارای تالار های گفتگو و انجمن ها باشد اگر کاربران فعال شما دست از فعالیت خود بکشند باعث میشود که محتوای کمتری در سایت شما ایجاد شود و نتیجه اش کاهش رتبه و کاهش بازدید میشود.
تغییر آدرس RSS
ترجیحا آدرسی را تغییر ندهید زیرا با تغییر دادن آدرس RSS کاربران باید دوباره وارد سایت شما بشود و آن را ذخیره کنند اما بسیاری از آنها ممکن است این کار را انجام ندهند که موجب کاهش بازدید سایت میشود.
لطفا به سوالات، نظرات و پیام ها پاسخ دهید!
به راستی که بعضی از وبمستران قسمت نظرات مطالب را دست کم میگیرند. سعی کنید که همیشه قسمت نظرات مطالب خود را فعال نگه دارید حتی شده و در روز مدت را برای این کار اختصاص دهید زیرا خیلی وقت شما را نمیگیرد در غیر این صورت کاربران از بی توجهی شما دلگیر شده و یا اعتمادشان را نسبت به سایت از دست میدهند.
و دیگر دلایل:
- کم رنگ شدن فعالیت در شبکه های اجتماعی
- حذف کردن برخی از امکانات سایت
- پولی کردن امکانات و ابزار های پر استفاده سایت
- اقدام به طراحی سایت جدید و فعال توسط رقبا
قیمت طراحی سایت
شرکت طراحی سایت مبنا ، یک شرکت فعال و پیشرو در زمینه طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت است. قیمت طراحی سایت دارای طیف گسترده ای است که مبنای تعیین آن ، امکانات و نوع زبان برنامه نویسی به کار رفته در طراحی سایت می باشد. هرچه طراحی سایت اختصاصی تر باشد و امکانات بیشتری در آن اعمال شده باشد، قیمت طراحی سایت نیز بیشتر خواهد شد. شرکت طراحی سایت مبنا در تمام انواع طراحی سایت خود ، اعم از طراحی فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت شرکتی ، طراحی سایت شخصی ، و غیره در بردارنده فاکتورهای زیر هستند:
- رعایت عوامل موثر در سئو و بهینه سازی سایت در هنگام طراحی سایت
- اعمال زبان های متعدد به طراحی سایت در صورت نیاز و تمایل مشتری
- انتخاب طرح و گرافیک اولیه و پایه توسط مشتری و طراحی اختصاصی آن توسط گروه گرافیک شرکت مبنا
- شروع برنامه نویسی بعد از تایید طرح نهایی قالب توسط مشتری
- طراحی سایت اختصاصی با استفاده از زبان برنامه نویسی حرفه ای ASP.NET
- ارائه پنل مدیریتی ساده برای مدیریت وب سایت
- ارائه خدمات پشتیبانی توسط کارشناسان شرکت طرح و پردازش مبنا
- برگزاری جلسه آموزشی کار با پنل مدیریتی توسط گروه آموزش
- و غیره
قیمت طراحی وب سایت همانطور که گفته شد بسته به نوع طراحی سایت و همچنین امکانات آن متغیر است. علاوه براین متخصصان ما در شرکت طراحی سایت مبنا می توانند در سئو و بهینه سازی سایت نیز شما را یاری نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر و جامع در زمینه قیمت طراحی سایت با مشاوران ما در شرکت مبنا تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید با مراجعه حضوری به دفتر شرکت، با کارشناسان ما به صورت حضوری و رایگان در زمینه طراحی سایت مشورت نمایید.
افراد در زندگی خود دائما در حال رقابت هستند تا به موفقیت دست یابند در طراحی سایت نیز رقابت بین سایت ها وجود دارد.
مهم ترین عامل برای رتبه بندی سایت ها موتور جستجو است که به سایت شما امیتاز می دهد ، برای گرفتن امتیاز از موتور های جستجو باید ترافیک خود را بالا ببرید ، سایت خود همیشه به روز نگه دارید ، در طراحی سایت خود محتوای قرار دهید که کاربران به خود جذب کند و .... می باشد که با رعایت آن ها در طراحی سایت امتیاز بالایی از موتور جستجو خواهید گرفت.
کابران شما اگر از طریق لینک ها و کلمات کلیدی سایت شما وارد سایت شما بشوند باعث می شود که این کلمات در موتور جستجو در رتبه بالایی قرار بگیرد.
شرکت طراحی سایت طرح و پردازش مبنا در جستجوی گوگل به کلمه کلیدی طراحی سایت در رتبه بالایی قرار دارد که نشان دهنده بازدید بالا و محتوای مناسب است که توانسته است از بین 1,860,000 سایت موجود ، صفحه اول را کسب کند.
ویژگی های استفاده از وب سایت چیست؟
استفاده از رسانه ی اینترنت و وب سایت ها ویژگی های زیادی دارد، از عمده این ویژگی ها میتوان مواردی در زمینه تجارت و تبلیغات اشاره کرد.
امروزه با توجه به دسترسی بیشتر مردم به سایت ها و همچنین نیاز به یک وب سایت مناسب جهت معرفی کار و معرفی نمونه کارهای خود در بستر وب نیاز به یک طراحی سایت مناسب می باشد.با توجه به رقابتی که در دنیای مجازی وجود دارد شما تنها با طراحی وب سایت استاندارد و با طراحی منحصر به فرد خواهید توانست یک وب سایت مناسب جهت افزایش بازاریابی خود ایجاد کنید.توجه داشته باشید که شرکتی را که برای طراحی سایت انتخاب میکنید یک شرکت طراحی سایت معتبر بوده و به اصول برنامه نویسی و سئو و طراحی سایت آشنا باشد حتی المقدور یک شرکت ثبت شده باشد تا بتوانید به آن اطمینان کنید.
در اینجا تعدادی از این ویژگی ها را مطالعه می نماییم:
1- دیگر هیچگونه فاصله و محدودیت مکانی بین ما با کاربران وجود نخواهد داشت.
2- اطلاعات و اخبار را می توانیم به طور کامل و با جزئیات دقیق در اختیار کاربران قرار دهیم.
3- کاربران نیز می توانند اخبار و اطلاعات خود را به راحتی در اختیار سایت ها و سایر کاربران قرار دهند.
4- محدودیت زمانی در انتقال اطلاعات بسیار کم و در مواردی حتی لحظه ای و آنی شده است.
5- در هر ساعت از شبانه روز از طریق وب سایت ها می توانیم فعالیت های خود را انجام دهیم.
6- تعداد مخاطبان ما از این روش بسیار زیادتر خواهد شد.
7- تغییرات نیز بسیار راحت و در کسری از زمان صورت خواهد گرفت.
معایب وبلاگ و مزایای وب سایت
وبلاگها از وب سایت ها فعال تر هستند و هر روز میلیونها وبلاگ تولید می شود. از نظر مطالب نیز این دو متفاوت هستند در وب سایت ها مدیر سایت تعیین می کند مطالب جدید کجا قرار گیرند در صورتی که در وبلاگ مطالب بر اساس تاریخ زیر هم قرار می گیرند. تمام حقوق مادی و معنوی این مقاله طراحی سایت متعلق به شرکت طراحی سایت مبنا به آدرس وب سایت www.sitedesign-co.com می باشد.
معایب وبلاگ:
1. وبلاگ نسبت به وب سایت شخصی تر و غیر رسمی تر است.
2. ارتباط مستقیم با کاربران در وبلاگ سخت تر است.
3.وبلاگ ها به دلیل رایگان بودن ترافیک بالاتری دارند.
4. سرویس وبلاگ ها اغلب با کندی مواجه هستند.
5. در وبلاگ به صورت مستقیم امکان آپلود وجود ندارد.
6. تعداد صفحات وبلاگ محدود است.
7. وبلاگ دارای امنیت کمتری است.
8. صفحات وبلاگ همیشه دارای تبلیغات هستند.
1. به راحتی خدمات و کالاهای شما را در دسترس کاربران قرار می دهد.
2. وب سایت ها دارای اعتبار هستند.
3. تبلیغات را در وب سایت ها می توان مدیریت کرد.
4. تبلیغ در وب سایت دارای محدودیت زمانی نمی باشد.
5. گرفتن نظر و انتقادات به راحتی انجام می شود.
6. هدایت کاربران به وب سایت توسط موتور های جستجوگر.
7. کسب درامد از طریق تبلیغ برای دیگران.
8. سرعت بالاتر و امکان آپلود مستقیم در وب سایت.
همانگونه که در ویژگی های وب سایت اشاره کردیم وب سایت ها قابلیت ها و مزایای زیاد برای ما ایجاد کرده اند، همچنین بسیاری از محدودیت ها را برای کارهای رسانه ایی از بین برده اند.
از جمله مزایای طراحی سایت ، 6 مورد بارز می باشند:
1- اطلاع رسانی:
با به وجود آمدن وب سایت ها، ابزار مفیدی برای اطلاع رسانی در سطح جهانی به وجود آمده اند. به طوری که خبگزاری های معروف جهان بعد از انتشار خبر خود در وب سایت های معروف خبری می تواند از انتشار آن در تمام جهان، البته به جز کشور کره شمالی که ارتباط اینترنتی مردم آن با جهان به علت سیاست های حکومتی قطع می باشد، اطمینان داشته باشند؛ آن هم در کسری از زمان که حتی فکر کردن به این موضوع در گذشته محال بود.
2- بازاریابی:
در این امر فقط کافی ست ما وب سایت خود را به موتور های جست و جو از قبیل google.com معرفی کنیم. همین امر باعث می شود که با کاربران با جست و جو در مورد زمینه کاری ما که وب سایت ما به آن اشاره دارد، وب سایت ما را پیدا کنند و با تجارت ما و محصولات ما آشنا شوند. فقط باید در طراحی سایت به نکات css و سئو وب سایت مان توجه نماییم. زیرا اینکار باعث می شود که موتور های جست و جو وب سایت ما را در مرتبه بالاتری در لیست جست و جوی خود قرار دهند.
3- در دسترس بودن:
این مزیت باعث شده که ما در هر زمان از شبانه روز و هر جایی که به اینترنت دسترسی داریم، اطلاعات خود را بتوانیم در اختیار کاربران قرار دهیم. اصطلاحا به این مزیت 7 *24 می گویند.
4- تبلیغات:
با وجود تعداد زیاد کاربران وب سایت ها بهترین مکان برای انجام تبلیغات می باشند. در صورتی که وب سایت ما دارای بازدید کننده زیادی باشد، مسلما به خاطر این مسئله شرکت های مختلف در این زمینه به شما برای تبلیغات نیز مراجعه خواهند کرد. خود شما هم می توانید به این روش خود را در جهان گسترده ی اینترنت معرفی و تبلیغ نمایید.
5- درآمد زایی:
مهمترین مزیت وب سایت ها ایجاد درآمد می باشد که به انگیزه مهم امروز در جامعه جهانی که اشتغال و درآمد برای گذران امور زندگی ست، جان تازه ایی داده است. بسیاری از شرکت های در حال ورشکستگی حتی با راه اندازه وب سایت توانسته اند بقای خود را تضمین نمایند. زیرا تعدد فروش آنها به این طریق چندین برابر شده است. همچنین این تعداد مشتری در صورت رضایت از کیفیت محصولات برای شما ابزار تبلیغاتی خواهند شد و در طول زمان اندکی محصولات شما در کل یک شهر یا حتی کشور و یا حتی جهان معرفی خواهد شد.
6- عدم محدودیت های زمانی و مکانی:
یک مزیت مهم دیگر طراحی سایت این می باشد که دیگر ارتباط ما با مشتریان و کاربران محدود به خیابان و محله اطراف شرکت ما نمی باشد. بعد جغرفیا و جبر جغرافیایی محدودت ارتباط با مشتری از بین رفته است، و مشتری با ارتباط با وب سایت ما، به طور مجازی سفری به شرکت ما خواهد داشت، سفری که اما مجازی خواهد بود. همچنین مشتریان می تواند در هر زمان از شبانه روز که حتی جز ساعت کاری شرکت ما نیست، فعالیت و درخواست خود را انجام دهند.
و با توجه به اینکه این ارتباط دو طرفه می باشد، شرکت ما از طریق وب سایت نیز در هر زمان و هر مکان می تواند با مشتریان خود ارتباط داشته باشد و آنها نسبت به محصولات خود جذب نماید.
مهمترین مزیت وب سایت ها ایجاد درآمد می باشد که به انگیزه مهم امروزه در جامعه جهانی که داشتن شغل و افزایش درآمد برای گذران امور زندگی ست، جان تازه ایی داده است. بسیاری از شرکت های در حال ورشکستگی حتی با راه اندازی وب سایت توانسته اند، بقای خود را تضمین نمایند. زیرا تعدد فروش آنها به این طریق چندین برابر شده است. همچنین این تعداد مشتری در صورت رضایت از کیفیت محصولات برای شما ابزار تبلیغاتی خواهند شد و در طول زمان اندکی محصولات شما در کل یک شهر یا حتی کشور و یا حتی جهان معرفی خواهد شد.
راهکارهای زیادی برای درآمد زایی و افزایش فروش از طریق وب سایت وجود دارد. در این مقاله تعدادی از این راهکار ها را برای شما عزیزان شرح می نماییم و با شما به اشتراک می گذاریم. باعث افتخار است که شما نیز مطالب و تجربیات خود را با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
در آمد زایی از طریق وب سایت، می تواند حتی بدون داشتن مکان تجاری، مغازه و یا شرکت نیز امکان پذیر باشد. شما با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت برای این منظور، اقدام به فروش اجناس خود نمایید.
یا حتی می توانید اجناس و کالا های خود را در فروشگاه های اینترنتی مثل سانیاز به فروش برسانید؛ به این روش حتی نیاز به داشتن سایت و حتی هزینه ثبت آگهی نیز نخواهید داشت!
شما باید ابتدا برای اینکه شروع به طراحی سایت نمایید، ابتدا مقالات مربوط به طراحی سایت حرفه ایو اصول بهینه سازی سایت را مطالعه نمایید. همچنین می توانید با خواندن مقالات آموزشی شرکت طراحی سایت مبنا، می توانید در تمام زمینه های طراحی سایت و بعد های آن، آموزش کافی و تئوریک را مطالعه نمایید.
بعد از طراحی سایت حرفه ای و رعایت اصول بهینه سازی سایت ، شما باید اقدام به جذب مخاطب برای وب سایتتان نمایید. که با توجه به گستردگی استفاده از اینترنت برای تبلیغات اجناس، قطعا به سختی می توانید به این مهم دست پیدا نمایید. البته می توانید از شرکت های طراحی سایت و تجربیات آنها در این زمینه بهره برده و خود را به مخاطبان بیشتری معرفی نمایید.
سپس شاهد رونق کسب و کار خود طی زمان اندکی خواهید بود! تماس های زیاد، مشتریان زیاد و درخواست های زیاد! که قطعا هر شرکت و بنگاه تجاری به دنبال داشتن همچین مخاطبان و مشتریان خواهد بود.
نتیجه گیری: در آخر 8 کلید برای در آمد زایی از طریق وب سایت به شما معرفی می نمایم که با رعایت از آنها و مطالعه آنها می توانید تاثیر بزرگی در تجارت خود بگذارید:
- طراحی سایت حرفه ایو رعایت اصول طراحی سایت
- بهینه سازی سایت و رعایت اصول بهینه سازی سایت و سئو
- رعایت قالب گرافیکی سایت و اصول طراحی گرافیکی سایت و HEO
- داشتن محتوای خوب و مفید برای کاربران
- داشتن سرعت در بارگذاری صفحات وب سایت
- بروز رسانی مطالب وب سایت
- ایجاد لینک در وب سایت های پر بازدید و تبلیغات خود در صفحات پر بازدید و جوامع مجازی
- ارتباط با مشتریان و رعایت اصول CRM
پس اگر قصد شروع دارید از هم اکنون شروع نمایید.
حرفی از یک انسان بزرگ در خاطر دارم که می گوید:
" شروع در خود نبوغ به همراه دارد "
پس بهتر است همین الان شروع کنیم!!!
اگر از مطالب ما استفاده کرده اید و آنها را مفید دانسته اید، لطفا برای استفاده از آنها نام منبع را ذکر نمایید. و نظر و انتقادات خود را به ما انتقال دهید. همچنین درخواست می نماییم که شما نیز، تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.